Nejprodávanější knihy - duben 2023

Jaromír Čejka - Stopy / Traces
Monografie Jaromíra Čejky s názvem Stopy je splátkou dluhu významnému českému fotografovi, kterého zná kulturní obec především jako autora fotografického projektu Jižní Město. Rozpětí tvorby Jaromíra Čejky je však daleko širší.

Jaromír Čejka - Stopy / Traces

495 Kč
Ty chladné oči
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
Izrael
Noa Tishby poutavě popisuje vznik, vývoj i současnost své země a umně splétá rodinné a osobní zkušenosti s útržky historie a politiky. A předkládá obraz Izraele tak, jako to možná dosud ještě nikdo neudělal.

Izrael

332 Kč
Život po Kafkovi
(1x)
Román inspirovaný osudem Kafkovy snoubenky Felice Bauerové. Kdo vlastně byla Kafkova snoubenka Felice Bauerová, žena, kterou generace Kafkových fanoušků znají jen jako milovnici masitých pokrmů, těžkého nábytku a přesně nařízených hodinek?
Ukázky

Život po Kafkovi

268 Kč
Děj se co děj, nemáte se čeho bát
(3x)
Psycholožka Dana Němcová (* 1934) patří k významným osobnostem poválečné české společnosti. Během posledních třiceti let poskytla řadu rozhovorů, včetně vzpomínek rozhlasových. Její memoáry jsou cennou součástí české národní paměti.

Děj se co děj, nemáte se čeho bát

313 Kč
Darwin
Charles Darwin je velká osobnost, která změnila svět. Jeho revoluční teorie evoluce přirozeným výběrem byla ve své době kontroverzní a vysmívaná, platí ale už více než 150 let. Bohatě ilustrovaná kniha vás provede Darwinovým životem profesním, jeho slavnou cestou na Galapágy, ale i jeho životem soukromým.

Darwin

314 Kč
Harrachové - Český a rakouský rod
Rod hrabat z Harrachu se zapsal do českých a moravských dějin a krajiny více, než se obecně ví.

Harrachové - Český a rakouský rod

359 Kč
LEGO
Neobyčejný příběh společnosti LEGO, založený na přístupu do archivů společnosti a vzácných rozhovorech s rodinou zakladatelů, která společnost stále vlastní.
Ukázky

LEGO

584 Kč
Velké dějiny zemí Koruny české - Lékařství
Historie medicíny může připomínat kabinet kuriozit. Lékaři 16. století doporučovali, aby strava odpovídala fyziologickému složení člověka, proto třeba cibule mohla šlechtice ohrozit.

Velké dějiny zemí Koruny české - Lékařství

801 Kč
Templářská revoluce
(1x)
Tato historická studie vychází z nových poznatků a nově objevených pramenů k počátkům dějin templářského řádu, které autorka získala na základě důkladného pátrání v archivech po celém světě (včetně Říma, Brugg, Baltimore, a dokonce i Prahy).

Templářská revoluce

322 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>