Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
pro děti a mládež

Válka dvou královen - 20%
(2x)
Casteel Da´Neer dobře ví, že není větší intrikánky než Krvavé královny, ale ani on nedokázal předvídat hrůznost toho, co provedla. Poppy se nezastaví před ničím, aby osvobodila svého krále a zničila vše, co Krvavá královna představuje.
pro děti a mládež
Ukázky

Válka dvou královen

399 Kč
319 Kč
Touha - 20%
(5x)
Nástupem do Katmerské akademie se mi obrátil celý svět vzhůru nohama. Na téhle škole uprostřed aljašské divočiny je něco podivného, stejně jako na všech mých nových spolužácích.
pro děti a mládež
Ukázky

Touha

349 Kč
279 Kč
Korunní princezny - 20%
(3x)
Wren a Rose jsou dvojčata z královského rodu, jež osud poslal každé jiným směrem. Rose vyrostla v královském paláci pod dohledem poručníka a vůbec netuší, že má sestru.
pro děti a mládež
Ukázky

Korunní princezny

329 Kč
263 Kč
Třinácté znamení - 20%
(1x)
Erotikou nabitá vlčí romance Ayla se cítí jako vyděděnec, nikdy nebyla uznána jako právoplatný člen smečky znamení Raka.
pro děti a mládež
Ukázky

Třinácté znamení

382 Kč
306 Kč
To jediné, co na světě zbývá - 20%
(1x)
Když Andrew potká Jamieho, je zraněný, vyhladovělý a nemá co ztratit. Smrtící virus zahubil většinu lidstva, včetně všech, které oba chlapci kdy milovali. Jestli je tato nová realita něčemu naučila, pak je to opatrnost.
pro děti a mládež
Ukázky

To jediné, co na světě zbývá

279 Kč
223 Kč
Síla obsidiánu - 20%
Anna se vzpamatovává z vražedného řádění Kiry. Nejradši ze všeho by se na chvíli schovala před celým světem, ale Kira má plán a ten jí musí stůj co stůj překazit. Podaří se jí najít Kiru dřív, než ublíží někomu dalšímu?
pro děti a mládež
Ukázky

Síla obsidiánu

269 Kč
215 Kč
Dárce - 20%
(8x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
pro děti a mládež
Ukázky

Dárce

168 Kč
134 Kč
Bez citu - 20%
(1x)
Tři přátelé, jejichž cesty svedla náhoda sice unikli rozpojení, děsivé proceduře, která z nich měla učinit zdroje náhradních orgánů pro vyvolené, ale zdaleka nemají vyhráno.
pro děti a mládež
Ukázky

Bez citu

319 Kč
255 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

pro děti a mládež
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Alcatraz versus ďábelští knihovníci - 20%
V den mých třináctých narozenin jsem já, Alcatraz Smedry (ano, pojmenovali mě po slavné věznici - neptejte se), obdržel poštou balíček obsahující mé dědictví: pytlík s pískem.
pro děti a mládež
Ukázky

Alcatraz versus ďábelští knihovníci

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 91 položek
1 2 3 .. 10 > >>