Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
fantasy

Co dělala Abigail v létě - 20%
(1x)

Je léto roku 2013 a Abigail, sestřenice Petera Granta, neví, co s volným časem. Ti, kdo ji znají, už tuší, že to nevěstí nic dobrého...

fantasy
Ukázky

Co dělala Abigail v létě

198 Kč
158 Kč
Válka dvou královen - 20%
(2x)
Casteel Da´Neer dobře ví, že není větší intrikánky než Krvavé královny, ale ani on nedokázal předvídat hrůznost toho, co provedla. Poppy se nezastaví před ničím, aby osvobodila svého krále a zničila vše, co Krvavá královna představuje.
fantasy
Ukázky

Válka dvou královen

399 Kč
319 Kč
Mycelium VIII: Program apokalypsy - 20%
(7x)
Velkolepé vyvrcholení nejobsáhlejší české sci-fi ságy Mycelium je zde. Intriky, psychotronika a krvavé oběti. Všechno míří právě sem. Tohle už je konec.
fantasy
Ukázky

Mycelium VIII: Program apokalypsy

298 Kč
238 Kč
Operace Petragun - 20%
(1x)
Vítejte v sérii Legie, vesmírné sáze Kristýny Sněgoňové a Františka Kotlety, plné boje za svobodu a trochy toho humoru.
fantasy
Ukázky

Operace Petragun

289 Kč
231 Kč
Touha - 20%
(5x)
Nástupem do Katmerské akademie se mi obrátil celý svět vzhůru nohama. Na téhle škole uprostřed aljašské divočiny je něco podivného, stejně jako na všech mých nových spolužácích.
fantasy
Ukázky

Touha

349 Kč
279 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry - 20%
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

fantasy
Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
238 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
fantasy
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Bohatýr II - Dračí carevna - 20%

Kyjevský vojevůdce Svjatoslav zvítězil nad Bulhary a upevňuje svou moc v povodí řeky Volhy. Ilja Muromec a ostatní bohatýři jsou ale jako na jehlách. Jejich úhlavní nepřítel, velekněz Tugarin, uprchl někam na sever.

fantasy
Ukázky

Bohatýr II - Dračí carevna

398 Kč
318 Kč
Korunní princezny - 20%
(3x)
Wren a Rose jsou dvojčata z královského rodu, jež osud poslal každé jiným směrem. Rose vyrostla v královském paláci pod dohledem poručníka a vůbec netuší, že má sestru.
fantasy
Ukázky

Korunní princezny

329 Kč
263 Kč
Pro hrst dukátů - 20%
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
fantasy
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 274 položek
1 2 3 .. 28 > >>