Nejprodávanější tituly - květen 2023
naučné

Keltové
(1x)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
naučné

Keltové

224 Kč
Profesor Astrokocour: Pod hladinou
Nejnovější svazek populární anglické série naučných knih pro děti a mládež. Odkud se vzala všechna voda, která je na naší planetě? Co je vlastně korálový útes? Můžeme se dostat až na dno oceánu?
naučné
Ukázky

Profesor Astrokocour: Pod hladinou

356 Kč
Blbinky a bláto
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
naučné

Blbinky a bláto

151 Kč
Vlaky
Od parních lokomotiv po nejmodernější vlaky. Dobrodružná jízda dějinami železniční dopravy.. Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku.
naučné
Ukázky

Vlaky

269 Kč
Všechny svátky světa
(2x)
Na mexickém hřbitově, mezi francouzskými obry nebo pod rozkvetlými japonskými sakurami – ať se ocitneme kdekoliv na světě, všichni všude a bez výjimky milují svátky, pořádají festivaly a pestrobarevné průvody.
naučné
Ukázky

Všechny svátky světa

162 Kč
Co je to válka
(1x)

Poznání války je prvním krokem k míru. Válečné konflikty provázejí lidstvo snad od počátku věků. Jak ale vznikají? Kde je jejich prapočátek? Je mnoho otázek a možná ještě více odpovědí. Nemusíte mít však obavy.

naučné

Co je to válka

296 Kč
Český rok
Víte, jak probíhá jízda králů a proč se Popeleční středa jmenuje právě tak? Kdy se slaví Květná neděle, kdy létají čarodějnice? A tušíte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky a tradice?
naučné

Český rok

134 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Maxi rébusy
Sešit plný rébusů, jejichž řešení pomáhá rozvíjet dětskou představivost, logické myšlení, kreativitu a paměť. Správná rešení úkolů si děti mohou ověřit v klíči.
naučné

Maxi rébusy

125 Kč
Továrna na hovínka
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte.
naučné

Továrna na hovínka

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 149 položek
1 2 3 .. 15 > >>