Nejprodávanější tituly - květen 2023
inteligence, trénink mozku

Respektovat a být respektován - 11%
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.
inteligence, trénink mozku

Respektovat a být respektován

435 Kč
386 Kč
Jednoduché a zdravé cvičení mozku a paměti pro seniory - 20%
Publikace "Jednoduché a zdravé cvičení mozku a paměti pro seniory“ je unikátním dílem kolektivu autorů – zejména členů České společnosti pro trénování paměti a mozkový jogging. Dozvíte se, co je to kognitivní trénink, jak probíhá v praxi či jakým způsobem si jeho prostřednictvím můžete zlepšit svůj mentální výkon.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Jednoduché a zdravé cvičení mozku a paměti pro seniory

149 Kč
119 Kč
Pořiďte si druhý mozek - 11%
"Pořiďte si druhý mozek je mnohem víc než jen další metoda pro zvýšení produktivity – je to návod na přežití, který vás naučí zvládat složitosti moderního života.“
inteligence, trénink mozku

Pořiďte si druhý mozek

359 Kč
319 Kč
Mindfulness pro každého - 11%
Objevte s mindfulness skutečné krásy života.
inteligence, trénink mozku

Mindfulness pro každého

269 Kč
239 Kč
Restart kreativity - 11%
Jak být nápaditější? Odpověď je sice jednoduchá, ale skrývá se za ní poměrně mnoho dřiny – základem je totiž poznání vlastní kreativity. Ale jak toho docílit?
inteligence, trénink mozku

Restart kreativity

323 Kč
287 Kč
Kritické myšlení - 11%
Publikace je věnována kritickému myšlení a kognitivním zkreslením. Kritické myšlení je jednou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století, ale zároveň je jednou z dovedností, která ve výuce na všech stupních škol nejvíce chybí.
inteligence, trénink mozku

Kritické myšlení

107 Kč
95 Kč
Rozpouštění bolesti - 11%
Kniha Rozpouštění bolesti je plodem čtyřicetiletého výzkumu a praktického využívání biofeedbacku. Její autor, psycholog Les Fehmi, čtenářům přibližuje svoji metodu tlumení akutní i chronické bolesti různého původu.
inteligence, trénink mozku

Rozpouštění bolesti

297 Kč
264 Kč
Mozkocvična - 11%
Soubor krátkých cvičení a zajímavých informací vhodných nejen pro trénink paměti, ale také pozornosti a často i trpělivosti. Každému se jistě někdy stalo, že zapomněl na schůzku v nabitém diáři, jméno bratrance svojí bývalé přítelkyně nebo šestnáctou položku z nákupního seznamu.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Mozkocvična

296 Kč
263 Kč
Trénink paměti pro seniory - 11%
(1x)
Paměť v kondici v každém věku! Kniha je zaměřena na tématiku procvičování paměti a dalších kognitivních funkcí jako je slovní zásoba, koncentrace pozornosti, logika, kreativita, zrakově-prostorové schopnosti a to zejména u seniorské populace.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Trénink paměti pro seniory

242 Kč
215 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
inteligence, trénink mozku
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 22 položek
1 2 3 > >>