Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2023
předškoláci

Čarodějův klobouk - 11%
(1x)
Muminek, Šňupálek a Čenich na začátku jednoho kouzelného léta naleznou černý cylindr. A protože v muminím údolí se nic neodehraje jen tak, můžete si být jisti, že se začnou dít věci!
předškoláci
Ukázky

Čarodějův klobouk

268 Kč
238 Kč
Profesor Astrokocour: Pod hladinou - 11%
Nejnovější svazek populární anglické série naučných knih pro děti a mládež. Odkud se vzala všechna voda, která je na naší planetě? Co je vlastně korálový útes? Můžeme se dostat až na dno oceánu?
předškoláci
Ukázky

Profesor Astrokocour: Pod hladinou

356 Kč
316 Kč
Keltové - 11%
(1x)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
předškoláci

Keltové

224 Kč
199 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Krtek a jeho svět - 11%
Ucelená „učebnice“ pro nejmenší děti, založená na řadě desíti poznávacích leporel Krtek a jeho svět. S pomocí veselých obrázků a vtipných veršům se děti zábavnou formou naučí rozeznávat geometrické tvary, protiklady, základní barvy, číslovky od 1 do 10 aj.
předškoláci

Krtek a jeho svět

269 Kč
239 Kč
Krtek hádá, jak to je - 11%
(1x)
Třetí svazek poetické, hravé řady, kterou bychom mohli s trochou nadsázky nazvat první "učebnicí" pro nejmenší čtenáře.
předškoláci

Krtek hádá, jak to je

134 Kč
119 Kč
Velké samolepky pro malé ruce - Zvířata - 11%
Vzhůru za dobrodružstvím se zvířátky z celého světa! V této knížce plné aktivit a her na tebe čeká spousta úkolů a výzev.
předškoláci

Velké samolepky pro malé ruce - Zvířata

89 Kč
79 Kč
Vlaky - 11%
Od parních lokomotiv po nejmodernější vlaky. Dobrodružná jízda dějinami železniční dopravy.. Kdysi dávno usedla na koleje první lokomotiva a svůj náklad do cíle odvezla podobnou rychlostí, jako když jdete na procházku.
předškoláci
Ukázky

Vlaky

269 Kč
239 Kč
Všechny svátky světa
(2x)
Na mexickém hřbitově, mezi francouzskými obry nebo pod rozkvetlými japonskými sakurami – ať se ocitneme kdekoliv na světě, všichni všude a bez výjimky milují svátky, pořádají festivaly a pestrobarevné průvody.
předškoláci
Ukázky

Všechny svátky světa

359 Kč
Český rok - 11%
Víte, jak probíhá jízda králů a proč se Popeleční středa jmenuje právě tak? Kdy se slaví Květná neděle, kdy létají čarodějnice? A tušíte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky a tradice?
předškoláci

Český rok

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 205 položek
1 2 3 .. 21 > >>