Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
detektivky

Pokoj mrtvých - 20%
(1x)
Když Vigo a Sylvain přijdou o práci, rozhodnou se svému bývalému zaměstnavateli pomstít. Po dokončení záškodnické akce se baví lehkovážnou hrou – jedou v noci autem s vypnutými světly.
detektivky
Ukázky

Pokoj mrtvých

279 Kč
223 Kč
Druhá žena
(1x)
William a Mary jsou svoji už šedesát let. William je uznávaný chirurg, Mary oddaná manželka. Oba mají pevné morální zásady.
detektivky
Ukázky

Druhá žena

249 Kč
Poslední zrada - 20%
(2x)
Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy. Z vězení totiž nedávno propustili Conora Dowlinga, muže, který jednu z dívek nenáviděl, protože právě kvůli ní skončil za mřížemi.
detektivky
Ukázky

Poslední zrada

299 Kč
239 Kč
Vytoužená smrt - 20%
Inspektor Adam Fawley a jeho tým bojují s časem. Co když je ve vězení nevinný člověk?
detektivky
Ukázky

Vytoužená smrt

289 Kč
231 Kč
Kroky vraha - 20%
(1x)
Nový případ inspektora Josefa Bergmana! V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. Novinářka Julie Kellerová je zřejmě poslední, kdo s ní před vraždou mluvil. Oběť se navíc nápadně podobala její dceři Kláře. Je možné, aby se vrah zmýlil?
detektivky
Ukázky

Kroky vraha

219 Kč
175 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Svědectví oběšence
Když inspektora Scotland Yardu Benjamina Rosse zavolá do věznice Newgate muž odsouzený k smrti, neočekává, že by jeho svědectví mohl věřit.
detektivky
Ukázky

Svědectví oběšence

249 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
detektivky
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Čas madon
Proč někdo ukradl z prodejní galerie nepříliš cenný obraz madony od naivního lidového umělce z 19. století, vyšetřují poručík Jiří Šubrt a jeho kolega.
detektivky
Ukázky

Čas madon

189 Kč
Tichý pláč - 20%
(5x)
Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství.
detektivky
Ukázky

Tichý pláč

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 458 položek
<< < 1 2 3 4 .. 46 > >>