Nejprodávanější Kniha - květen 2023

Umění politické strategie
(2x)
Světoznámý politolog, poradce pěti amerických prezidentů Henry Kissinger detailně analyzuje kariéru šesti legendárních státníků, které osobně poznal a označil je za výjimečné osobnosti. Vychází u příležitosti jubilejních autorových narozenin!
Ukázky

Umění politické strategie

627 Kč
Řeka vědomí
V knize esejů Řeka vědomí se její autor, neurolog Oliver Sacks, zabývá tématy z oborů, jako je botanika, chemie, me­dicína, neurověda a umění a obrací se na své velké tvůrčí hrdiny vědy – zejména Darwina, Freuda a Williama Jamese.

Řeka vědomí

190 Kč
Krutá dobrodružství
(3x)
Výbor z básnické a písňové tvorby předního francouzského spisovatele přeložil, uspořádal a doslovem opatřil Jiří Dědeček.

Krutá dobrodružství

224 Kč
Deníky
(2x)
Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby.

Deníky

494 Kč
42: Dělej co tě baví !
(3x)
Ve 42 rekapitulovat kariéru je samozřejmě velmi brzy, nutno dodat, že Mikoláš knihu dopsal až téměř jako 44letý. Z čehož je jasné, že když si něco umane, většinou to splní. Jenom není jasné kdy...
Ukázky

42: Dělej co tě baví !

448 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.

No Future!

358 Kč
Tam uvnitř něco je!
(2x)

Tato kniha je od prvního pohledu podivná a něco se v ní ukrývá… Ač je určena dětem, má šanci stát se zásadním knižním titulem pro celou rodinu, protože imaginace Tomáše Peřiny umocněná výtvarným projevem Františka Skály – to je hodně silná káva.

Ukázky

Tam uvnitř něco je!

313 Kč
Deník
(5x)
Druhé české vydání vrcholného díla jednoho z nejvýznamnějších polských prozaiků a dramatiků 20. století.

Deník

539 Kč
Rotten
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.

Rotten

338 Kč
Útěk na venkov
(6x)
Ellla odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost – že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat.

Útěk na venkov

404 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>