Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2023

Vabank
V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení.

Vabank

359 Kč
Babička drsňačka znovu v akci

David Walliams se vrací do světa Babičky drsňačky v prvním a zároveň posledním (kdo ví) pokračování! Ben si zvyká na život bez své milované babičky...

Babička drsňačka znovu v akci

331 Kč
Les v domě
(20x)

Mládí je někdy k nepřežití… Dětská hrdinka nového románu Aleny Mornštajnové se zdá být všem na obtíž.

Les v domě

384 Kč
Lux Perpetua
(1x)
Závěrečný díl Husitské trilogie je opět směsí rytířské romance, historické fantasy a napětí, okořeněného humorem a ironií polského mistra.

Lux Perpetua

493 Kč
Meteorit z Mušlovky
(2x)
Co stojí za tajemnou září nad Petřínem? Své vědí tři kamarádi, kteří našli neobyčejný kámen v Dalejském údolí. Svižně napsaná knížka plná napětí a dobrodružství.

Meteorit z Mušlovky

268 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(1x)

Psychotronika je na vzestupu a přináší konec všeho, co bylo… Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost...

Mycelium VII: Zakázané směry

699 Kč
Suďte spravedlivě
(1x)
Soubor detektivních případů ze středověku, které řeší bystrý a zkušený mistr Petr, je románově propojený a jeho hlavními ingrediencemi jsou tajemství, napětí a láska.

Suďte spravedlivě

314 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.

Škvíra

314 Kč
Těžké melodično

Tenhle chlapík s kytarou hraje jako o život… totiž o svůj život. Kolikrát jste už o nějakém koncertu prohlásili, že to byl vskutku magický zážitek?

Těžké melodično

404 Kč
Vídeňské zločiny 3: Horký červenec 1927
Kriminální román současného rakouského autora bestsellerů Andrease Pittlera Horký červenec 1927 je třetí ze série Vídeňské zločiny.

Vídeňské zločiny 3: Horký červenec 1927

296 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 208 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>