Nejprodávanější tituly - květen 2023
psychologie

O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Udělej to jako racek. Vy... se na to! - 11%
Nesnášíte konflikty a je pro vás těžké s někým nesouhlasit či vyjádřit svůj názor? S pomocí psychologických rad a cvičení mohou i ti největší odmítači konfliktů udělat krok k sebevědomému nastavení mysli.
psychologie

Udělej to jako racek. Vy... se na to!

332 Kč
295 Kč
Vývoj osobnosti - 11%
Domněnku, že se Jung jako vědec věnoval pouze druhé polovině lidského života, vyvrací soubor jeho prací na téma osobnostního vývoje.
psychologie

Vývoj osobnosti

359 Kč
319 Kč
Vývojová a vztahová terapie dětí - 11%
Dětský psychoterapeut a psychiatr Peter Pöthe shrnuje ve své knize zkušenosti z více než dvacetileté terapeutické práce s dětmi.
psychologie

Vývojová a vztahová terapie dětí

404 Kč
359 Kč
Introvertka chodí na terapii - 11%
Jaké to je, když se trápíte úzkostmi a depresemi? Komiksová umělkyně a známá introvertka Debbie Tung by o tom mohla vyprávět… A také vypráví ve svém novém komiksu. Jaké to je, když chcete mít pod kontrolou každý okamžik svého života?
psychologie

Introvertka chodí na terapii

323 Kč
287 Kč
Kniha pro ženy - 11%
Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost. Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly?
psychologie
Ukázky

Kniha pro ženy

359 Kč
319 Kč
Haiku: Cesta ze stresu - 11%
(1x)
Máte někdy dojem, že cokoli uděláte, povede k ještě většímu maléru? Chytají se vás chapadla napětí, stresu, až vyhoření? Nevíte, jak z toho ven?
psychologie

Haiku: Cesta ze stresu

296 Kč
263 Kč
Hovory s terapeuty - 11%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
psychologie

Hovory s terapeuty

323 Kč
287 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
psychologie

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Maminko, nekřič! - 11%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie

Maminko, nekřič!

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 373 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 38 > >>