Nejprodávanější tituly - květen 2023
všeobecné a ostatní

Pomoc dětské duši - 20%
Ordinace dětských psychologů a psychiatrů jsou přeplněné k prasknutí. Co se to s dětmi děje? Místo, aby si užívaly nejhezčí životní období, trpí úzkostmi, depresemi a dalšími psychickými obtížemi. Roky pandemie situaci rozhodně nezlepšily, naopak.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Pomoc dětské duši

209 Kč
167 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
všeobecné a ostatní

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Nemocná Amerika - 11%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
všeobecné a ostatní

Nemocná Amerika

215 Kč
191 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč - 11%
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
238 Kč
Sladké sny! - 20%
Skvělá příručka pro všechny, koho trápí problémy se spaním. Nemůžete usnout? Máte ráno pocit, že jste unavenější než večer? Pomohou vám naše jednoduchá cvičení s okamžitým efektem na zdravý, hluboký a osvěžující spánek.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sladké sny!

118 Kč
94 Kč
Biologie víry - 2. aktualizované a rozšířené vydání - 11%
(1x)
Autor v knize Biologie víry odhaluje tajemství, ke kterému vědci dospěli teprve nedávno, a sice že můžeme změnit svou biologii – tedy naše tělo i mysl – díky svému uvědomělému chování a myšlenkám.
všeobecné a ostatní

Biologie víry - 2. aktualizované a rozšířené vydání

359 Kč
319 Kč
Borelióza - 11%
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Borelióza

269 Kč
239 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
všeobecné a ostatní

Migréna

377 Kč
354 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Umění být zdráv - 11%
(5x)
Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí?
všeobecné a ostatní
Ukázky

Umění být zdráv

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 182 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>