Nejprodávanější knihy - květen 2023
všeobecné a ostatní

Výživná kniha o jídle - 11%
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit.
všeobecné a ostatní

Výživná kniha o jídle

449 Kč
399 Kč
Dech - 11%
(2x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Dech

359 Kč
319 Kč
Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění - 11%
(3x)
Kniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku. Poprvé v historii dnes věda dokáže zodpovědět, proč vůbec spíme, jak spánek prospívá našemu tělu a mozku a proč má spánková deprivace ničivé následky.
všeobecné a ostatní

Proč spíme – Odhalte sílu spánku a snění

395 Kč
351 Kč
Tahle kniha vám možná zachrání život - 11%
Všichni chceme být zdravější, silnější a dožít se co nejvyššího věku, ale které metody opravdu fungují?
Graham Lawton vyvrací zastaralé mýty a odlišuje bludy od faktů. Tato kniha odhaluje pravdu o módních dietách, vysvětluje skutečné vědecké poz
všeobecné a ostatní

Tahle kniha vám možná zachrání život

359 Kč
319 Kč
Tinnitus řešení existuje! - 11%
(1x)
Tinnitus je odborné označení pro hučení, pískání či šelest v uších. Není to nemoc sama o sobě, jde o příznak, jehož pravou příčinu se lékařům dosud nepodařilo zcela odhalit. V současnosti postihuje přibližně deset procent světové populace.
všeobecné a ostatní

Tinnitus řešení existuje!

314 Kč
279 Kč
Anatomie těla v pohybu - 11%
Tento ucelený soubor přednášek se zaměřením na kosti, svaly a klouby lidského těla, a to nejen z hlediska jejich morfologie a struktury, ale především z hlediska jejich funkcí a vzájemného funkčního propojení...
všeobecné a ostatní

Anatomie těla v pohybu

323 Kč
287 Kč
HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí - 11%
Základní seznámení s málo známou, ale poměrně rozšířenou nemoci. Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme.
všeobecné a ostatní
Ukázky

HIT. Kompletní průvodce histaminovou intolerancí

359 Kč
319 Kč
Mýty na talíři - 11%
Jak se dobře najíst, neublížit si a hlavně se nezbláznit. Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Mýty na talíři

359 Kč
319 Kč
Rozhodni se být zdráv - 11%
(2x)

Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv. Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení?

všeobecné a ostatní

Rozhodni se být zdráv

359 Kč
319 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč - 11%
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 136 položek
1 2 3 .. 14 > >>