Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2023
sci-fi a fantasy

Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Zaklínač I: Poslední přání - 11%
(4x)
Nově přeložené geraltovské povídky ze Stříbrného meče, něco z Věčného ohně a Meče osudu + kompletní povídka Hlas rozumu kde Geralt vysvětluje, jak to všechno začalo.
sci-fi a fantasy

Zaklínač I: Poslední přání

269 Kč
239 Kč
Zaklínač II: Meč osudu - 11%
(3x)
Hlavním hrdinou tvorby Andrzeje Sapkowského je zaklínač Geralt z Rivie. Jako nájemný hubitel upírů, vlkodlaků a všemožných nebezpečných netvorů pochopitelně ovládá bojové a magické techniky nezbytné pro jeho zaměstnání.
sci-fi a fantasy

Zaklínač II: Meč osudu

296 Kč
263 Kč
Převorství u pomerančovníku - 11%
(4x)
Svět je nesmiřitelně rozdělený. Královenství nemá dědičku. A dávný nepřítel se probouzí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Převorství u pomerančovníku

404 Kč
359 Kč
Brány Anubisovy - 57%
Jeden z nejvěhlasnějších románů na pomezí science fiction a fantasy mísí literární historii, lykantropii, templářské rytíře, egyptskou magii a prazvláštní přehlídku skutečných i fiktivních postav v patrně nejoriginálnějším příběhu o cestování v čase.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brány Anubisovy

318 Kč
138 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Pád Gondolinu - 11%
(2x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Gondolinu

313 Kč
278 Kč
Hra o trůny - 11%
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
710 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Hobit (ilustrované vydání) - 6%
(8x)
Ilustrované vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem. S ilustracemi Alana Lee.
sci-fi a fantasy

Hobit (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 483 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 49 > >>