Nejprodávanější tituly - květen 2023
horory

Českokrumlovské minipovídky 2 - 20%
O čem hovoří smutné Psí oči? Komu patří hlas Pod poklopem? Co pojednou ožívá v katakombách Podzemí? Autorka Irena Mondeková představuje pod názvem Českokrumlovské minipovídky II. na eknihyjedou svoji již patnáctou publikaci.
horory
Ukázky

Českokrumlovské minipovídky 2

99 Kč
79 Kč
Ďáblovy dveře - 11%

Halloweenská noc roku 1982. V Hotelu Blackwater, dříve známém jako dům Perronových, zmizelo nebo bylo brutálním způsobem zavražděno mnoho lidí. Události té noci zůstaly obestřeny tajemstvím. Až doteď…

horory

Ďáblovy dveře

359 Kč
319 Kč
Děsivé důsledky - 11%
(1x)
Průřez padesáti lety literárních nočních můr, tedy povídkovým dílem jednoho z nejvýznamnějších současných autorů hororu, pro něž nejsou typické hektolitry krve, kvílení duchů ani hladová monstra.
horory

Děsivé důsledky

359 Kč
319 Kč
Invaze zlodějů těl - 11%
Jednoho tichého večera v poklidném malém městečku Mill Valley v Kalifornii doktor Miles Bennell odhalí zákeřnou a děsivou skutečnost.
horory

Invaze zlodějů těl

269 Kč
239 Kč
Jiný kraj - 11%
(2x)
Antologie Jiný kraj je výběrem povídek žánru fantasy, sci-fi a hororu, ale přesto se věnuje tématům, která hýbají současným světem. Problémy osobní identity, ochrana životního prostředí, potíže v rodině nebo intenzivní chov drůbeže...
horory

Jiný kraj

359 Kč
319 Kč
Ohnivý muž - 11%
Představte si podivnou nemoc, která končí samovolným vznícením oběti. A představte si, že je tahle choroba nakažlivá a nebezpečně se šíří...
horory

Ohnivý muž

468 Kč
416 Kč
Skryté obrázky - 11%
(3x)
Mallory Quinnová začíná v jednadvaceti nový život. Právě ji propustili z protidrogové léčebny a získá práci chůvy na bohatém předměstí Filadelfie. Má se starat o pětiletého Teddyho, syna Teda a Caroline Maxwellových.
horory

Skryté obrázky

359 Kč
319 Kč
Ti, co vidí - 11%
(1x)
Jednoho slunečného srpnového rána roku 1935 najde třináctiletá Sophia Grayová svou kamarádku Rosemary, jak se potuluje po lese. Rosemaryiny žluté šaty jsou flekaté a potrhané, dívka zvláštně napadá na jednu nohu a má prázdné skleněné oči.
horory

Ti, co vidí

359 Kč
319 Kč
Až za hrob - 11%

Woody Bookman za jedenáct let svého života nepromluvil ani slovo. Ani když jeho otec zemřel při hrozné nehodě. Ani když mu jeho máma říká, že ho miluje.

Jediné, na čem Megan záleží, je bezpečí a štěstí jejího syna.

horory

Až za hrob

359 Kč
319 Kč
Černý dům - 11%
Černý dům navazuje na kultovní fantasy román Talisman To, co miluješ, musíš milovat ještě víc, protože jednoho dne to zmizí. Ve Wisconsinu dojde k sérii nelítostných vražd, které připomínají nelidské řádění šíleného Alberta Fishe před desítkami let.
horory

Černý dům

477 Kč
424 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>