Nejprodávanější tituly - květen 2023
horory

Škvíra - 40%
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory

Škvíra

296 Kč
179 Kč
Noční kousky
(2x)
Sbírka povídek inspirovaná rytinami malíře Jacquese Callota. V souhrnném celku vychází tato klasická sbírka v češtině vůbec poprvé od doby svého vydání v roce 1817.
horory

Noční kousky

269 Kč
Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory

Hrobník

359 Kč
Král ve žlutém
(1x)
Mysteriózní soubor hororových a dekadentních povídek z roku 1895.
horory
Ukázky

Král ve žlutém

253 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory

Kořist

404 Kč
Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Děsy Leigh Harkerové
(2x)
Darcy Coates, autorka bestsellerových gotických hororů, přináší další mrazivý příběh o tichém domě na zapomenuté předměstské uličce, který skrývá smrtící tajemství...
horory

Děsy Leigh Harkerové

359 Kč
Černočerná tma
(1x)
Bezpečí známého prostředí a každodenního života může být pouhá iluze. Člověk si nejenže nemůže být jistý, zda opravdu zná své nejbližší, ale ani sám sebe.
horory

Černočerná tma

378 Kč
Hřbitov
Děsivá setkání s nadpřirozenem v podání nejznámějších démonologů světa
horory
Ukázky

Hřbitov

332 Kč
Jiné místo
(5x)

Mělo jít o pohodovou vyjížďku. Pak se ale objevila mlha... Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích.

horory
Ukázky

Jiné místo

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>