Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
beletrie

Internát - 20%
(2x)

Cesta, o níž se v knize vypráví, není dlouhá, vede však mezi městy, jež rozdělila válka. Hrdina, věčně nerozhodný a ke všemu lhostejný učitel ukrajinštiny Paša, se na poslední chvíli rozhodne, že z ohroženého internátu vyzvedne svého synovce.

beletrie
Ukázky

Internát

243 Kč
194 Kč
Nepřijatelná nabídka - 20%
Mohl jí dát jedinou noc… Nabídka, s níž přišla Glory za Castorem, byla pro něj naprosto nepřijatelná. I když se nemohl divit – pověst, kterou měl a na které si zakládal, ji opravňovala k víře, že bude souhlasit.
beletrie
Ukázky

Nepřijatelná nabídka

69 Kč
55 Kč
Válka dvou královen - 20%
(2x)
Casteel Da´Neer dobře ví, že není větší intrikánky než Krvavé královny, ale ani on nedokázal předvídat hrůznost toho, co provedla. Poppy se nezastaví před ničím, aby osvobodila svého krále a zničila vše, co Krvavá královna představuje.
beletrie
Ukázky

Válka dvou královen

399 Kč
319 Kč
Deníky - 20%
(2x)
Deníky Alana Rickmana jsou jedinečnou pozvánkou do mysli autora – jednoho z nejoblíbenějších herců dnešní doby.
beletrie
Ukázky

Deníky

439 Kč
351 Kč
Dokonalá lítost - 20%
(5x)
Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky. Oběti se počítají v desítkách a smrt neušetří ani místní policejní oddělení. Šéfinspektorka Ava Turnerová a inspektor Callanach ale nesmějí dovolit, aby jim utrpěné osobní ztráty zabránily vypátrat pachatele.
beletrie
Ukázky

Dokonalá lítost

319 Kč
255 Kč
Takové maličkosti - 20%
(11x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
beletrie
Ukázky

Takové maličkosti

197 Kč
158 Kč
Cesta k oltáři - 20%
(1x)
Jiskřivý romantický příběh věčného střetu ženského a mužského elementu vypráví zkušená autorka v kulisách aristokratické i plebejské anglické společnosti počátku 19. století.
beletrie
Ukázky

Cesta k oltáři

209 Kč
167 Kč
Námořní bouře - 20%
Tísňové volání přivede vyšetřovatelku Sloan McPhersonovou a jednotku Programu podvodního pátrání na výletní loď u pobřeží Fort Lauderdale, na níž došlo k záhadnému výbuchu.
beletrie
Ukázky

Námořní bouře

319 Kč
255 Kč
Noc plná vášně - 20%
(1. část minisérie Poslání džentlmenů) Přežít v Paříži v době napoleonských válek nebylo vůbec jednoduché. Boj o moc různých frakcí, úskoky, špioni, vraždy…
beletrie
Ukázky

Noc plná vášně

109 Kč
87 Kč
Jako v nebi, tak i na zemi - 20%
(1x)

Vícegenerační sága Davida Enii mapuje příběh jedné palermské rodiny, zejména pak jejích mužských členů, v průběhu padesáti let. Na pozadí vyprávění o talentovaném chlapci Dadu, který stejně jako jeho předkové touží stát se šampionem v boxu.

beletrie
Ukázky

Jako v nebi, tak i na zemi

348 Kč
278 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>