Nejprodávanější tituly - květen 2023
romantika

Calder - 20%
V současné Americe existuje místo bez elektřiny, bez vodovodního potrubí a bez moderních vymožeností. Na tom místě musíte zapomenout na vlastní sny, na sebevyjádření, na ambice.
romantika
Ukázky

Calder

299 Kč
239 Kč
Mstitelé - 11%
Bailey a Kash byli zvyklí žít ve stínu. Teď se ocitli na očích veřejnosti. Spolu dokážou všechno, ale nepopiratelné nebezpečí a zdánlivě nepřekonatelné překážky ohrožují lásku a vášeň, které je spojují.
romantika

Mstitelé

431 Kč
383 Kč
Národní opruzení - 11%
(4x)

Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození. Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou.

romantika
Ukázky

Národní opruzení

269 Kč
239 Kč
Popelčina kouzla - 20%
(1x)
Morgan správně z Constantinea vycítila temnotu. A ta temnota, která ovládala jeho život, teď hrozila pohltit i ji. To, co se mezi nimi odehrávalo, bylo temné a smyslné, ne sladké a omamné.
romantika
Ukázky

Popelčina kouzla

69 Kč
55 Kč
Služka - 11%
Třetí kniha Hany Lasicové vypráví příběh nemanželské Anny z Banské Šťiavnice, která odešla jako dvanáctiletá do Vídně, aby tam pracovala jako služka v jedné vysoce postavené rodině.
romantika
Ukázky

Služka

242 Kč
215 Kč
Hříšně provinilá - 20%
(1x)
Člověk je vinen, dokud se neprokáže opak. Takhle to na světě chodí, ne? Už mám po krk toho, že mě okolí odsuzuje bez důkazů, jen protože jsem Gableová.
romantika
Ukázky

Hříšně provinilá

229 Kč
183 Kč
Jeho hra - 20%
Strávit zbytek života ve vězení, nebo se odstěhovat? Nad touhle otázkou by Jodi nikdy dřív nepřemýšlela déle než pár vteřin. Pak ale skončila v bytovce, ve které má za souseda JEHO. Dannyho Bradforda.
romantika
Ukázky

Jeho hra

279 Kč
223 Kč
Pan Nedosažitelný - 20%
Ava má problémy: nejenže jí život ztrpčuje troll, který ji stíhá na internetu urážkami a výhrůžkami, ale ještě k tomu musela požádat o pomoc a řešení zrovna Zacka Austina, který je jejím dalším problémem…
romantika
Ukázky

Pan Nedosažitelný

69 Kč
55 Kč
Rozmarýnová zátoka - 11%
(1x)
V místě, kde je nejmodřejší moře a kde voní rozmarýn, stojí opuštěný dům, který chce Melanie proměnit v penzion.
romantika

Rozmarýnová zátoka

404 Kč
359 Kč
To jediné, co na světě zbývá - 11%
(2x)
Srdcervoucí queer romance z postapokalyptického světa. Když Andrew potká Jamieho, je zraněný, vyhladovělý a nemá co ztratit.
romantika
Ukázky

To jediné, co na světě zbývá

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 524 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 53 > >>