Nejprodávanější tituly - květen 2023
beletrie

Unesený Západ - 11%
(3x)
Unesený Západ, osmý svazek esejů Milana Kundery, obsahuje dva texty: Nesamozřejmost národa, projev Milana Kundery na sjezdu Svazu československých spisovatelů v roce 1967, a francouzsky psaný esej Unesený Západ (1983) v překladu Anny Kareninové.
beletrie

Unesený Západ

149 Kč
132 Kč
Šuplík plný Zappy - 70%
(1x)

Rozšířené vydání legendární knihy Petra Dorůžky po téměř dvaceti letech! Invenčně psaná umělecká biografie amerického hudebníka přibližuje a komentuje jeho tvorbu a názory. Doplněno o nové kapitoly. Bohatý fotografický doprovod, seznam literatury.

beletrie

Šuplík plný Zappy

269 Kč
80 Kč
Nebe - 11%
(1x)
Mieko Kawakami, autorka bestselleru Prsa a vajíčka, je považována za nejvýraznější japonskou spisovatelku současnosti.
beletrie

Nebe

296 Kč
263 Kč
Zachráněná čest - 20%
(1x)
Emma Harrisová, dívka z bohaté středostavovské rodiny, rozhodně nesplňuje představy své ambiciózní a despotické matky na pravou dámu: je příliš vysoká a nemotorná, ve společnosti se neumí pohybovat a vhodní nápadníci se nehrnou.
beletrie
Ukázky

Zachráněná čest

109 Kč
87 Kč
Aristokratka pod palbou lásky - 11%
(9x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
beletrie
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

314 Kč
279 Kč
Nejsem tu moc často? - 11%
Další sada Rollinsových poznámek, postřehů a deníkových zápisů, které navazují na úspěšnou knihu Blues černýho kafe. Kromě typických sžíravých komentářů na téma vztahů kniha obsahuje i trefné charakteristiky mnoha osobností ze světa šoubyznysu.
beletrie

Nejsem tu moc často?

205 Kč
182 Kč
Shuggie Bain - 11%
(4x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
beletrie
Ukázky

Shuggie Bain

494 Kč
439 Kč
Události - 11%
(1x)
Hančovy „outsiderské“ zápisky kladou nejhlubší otázky lidské existence, mravnosti spisovatelství, zachycují neuchopitelnost a propastnost mezilidských vztahů a vyjadřují se k veřejnému životu své doby.
beletrie

Události

359 Kč
319 Kč
Bez peněz do ráje... - 20%
Když Kitty odjela z Bali poprvé, nemyslel si Santiago, že ji ještě kdy uvidí… A dokonce věřil tomu, že už ji ani nikdy vidět nechce! Jenže pak se vrátila, aby ho podrobila zkoušce! Musela zjistit, jaký Santiago skutečně je.
beletrie
Ukázky

Bez peněz do ráje...

69 Kč
55 Kč
Kateřina v říši kimči - 11%
(2x)

Co si představíte, když se řekne Jižní Korea? Pro většinu lidí je známá hlavně díky k-popu nebo kimči. Víte ale, kdy v Koreji nesmějí přistávat letadla? Kolik druhů sójovky existuje? Proč Korejci chodí na pláž v oblečení?

beletrie
Ukázky

Kateřina v říši kimči

349 Kč
310 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>