Nejprodávanější Kniha - květen 2023

Hrobník
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.

Hrobník

359 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé
Skvělá edice pro kluky o nejslavnějších fotbalistech dnešní doby.
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Mbappé

179 Kč
Chór a disonance
Kniha Chór a disonance. Česká literatura 1947‒1963 je volným pokračováním předchozí třísvazkové řady Dějiny nové („nové“) moderny a součástí dlouhodobého projektu Centra novější české literatury Filozofické fakulty Jihočeské univerzity.

Chór a disonance

809 Kč
Iluze
(4x)
Jediný způsob, jak ho dopadnout, je být o krok před ním. Když je nalezena kouzelnická bedna s tělem ženy probodaným meči, přizve si inspektorka Mina Dabiriová k podivnému případu konzultanta – známého mentalistu Vincenta Waldera.

Iluze

449 Kč
Jak fungují inovace
Kniha známého britského zoologa a popularizátora vědy navazuje na bestsellery Racionální optimista a Evoluce všeho, v nichž líčí cestu lidstva od doby kamenné k současné prosperitě.
Ukázky

Jak fungují inovace

404 Kč
Jako pes
Tři povídky Filipa Topola z osmdesátých let. Autobiografický hrdina v trojici povídek Filipa Topola je klímovským štvancem týraným vzpomínkami a přízraky, které mu ztělesňují triádu neodbytných vášní: klasickou hudbu, osudovou ženu a démona Alkohol.

Jako pes

224 Kč
Jan Blažej Santini-Aichel
Architekt Jan Blažej Santini-Aichel je fenomén.

Jan Blažej Santini-Aichel

584 Kč
Kouzelné čtení - Předškolák v cukuletu
Kniha Předškolák v cukuletu připravuje děti hravou formou na nástup do školy. Prostřednictvím dobrodružného pátrání po pejskovi Badym plní čtenáři nejrůznější úkoly a výzvy

Kouzelné čtení - Předškolák v cukuletu

386 Kč
Kov
(2x)
Metal je víra i zákon. Hlavní hrdina dystopického románu hudebního publicisty Karla Veselého (Hudba ohně, Všechny kočky jsou šedé) podle něj žije, i když svět okolo něj se má trochu jiná pravidla.

Kov

296 Kč
Kůstek 9: Koruna z rohů
SÍLY ZLA JSOU ČÍM DÁL MOCNĚJŠÍ. Zuří válka. Krysáci v čele s Šípkou v obrovských houfech útočí na hradby královského města a obránci z posledních sil vzdorují. Bratránci Kůstkovi, Trnka a Babča Ben se snaží Atheiu ubránit...

Kůstek 9: Koruna z rohů

491 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>