Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červen 2023
osobní rozvoj

Dech - 20%
(1x)
Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu.
osobní rozvoj
Ukázky

Dech

399 Kč
319 Kč
Vztahy a pasti - 20%
(2x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
osobní rozvoj
Ukázky

Vztahy a pasti

299 Kč
239 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 20%
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
osobní rozvoj
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
158 Kč
Posvátná prostitutka - 20%
Posvátná prostitutka ztělesňuje jak sexuální, tak duchovní stránku ženy. Velebí bohyni ve fyzické rozkoši a duchovní extázi. Přesto je posvátná prostitutka panenská. Její panenství nemá nic společného s fyzickým stavem, ale s vnitřním postojem.
osobní rozvoj
Ukázky

Posvátná prostitutka

249 Kč
199 Kč
Chytře na prů*ery - 20%

Manuál na zvládání prů*erů všeho druhu. Ať už se jedná o ztrátu práce, zlomené srdce nebo jen nevíte, kam se ve svém životě vrtnout, audiokniha Chytře na průsery vám bude odrazovým můstkem, který vám pomůže jít vpřed.

osobní rozvoj
Ukázky

Chytře na prů*ery

299 Kč
239 Kč
Přestaňte řešit h*vna - 20%
Autor světového bestselleru Odse*te se, Gary John Bishop, přichází s bezprecedentním návodem, jak se přestat sabotovat a začít žít život, po kterém toužíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Přestaňte řešit h*vna

299 Kč
239 Kč
Lídři jedí poslední - 20%

Přidejte se na stranu úspěšných lídrů. Mějte nerozdělitelný tým Snem každého lídra je, aby jeho tým pracoval líp než švýcarské hodinky, držel při sobě pevněji než židovská víra a byl výkonnější než nejrychlejší auto světa.

osobní rozvoj
Ukázky

Lídři jedí poslední

399 Kč
319 Kč
12 pravidel pro život - 20%
(3x)
Co by měl znát každý člověk v moderním světě? ptá se renomovaný psycholog Jordan B. Peterson a jeho odpověď na tuto nesnadnou otázku v sobě jedinečně propojuje odvěké pravdy a ohromující objevy nejsoučasnějšího vědeckého výzkumu.
osobní rozvoj
Ukázky

12 pravidel pro život

299 Kč
239 Kč
Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření - 20%
(1x)
Syndrom vyhoření je stav naprostého fyzického a duševního vyčerpání s možnými vážnými zdravotními důsledky.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít a vyhnout se syndromu vyhoření

219 Kč
175 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
Audioknižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.
osobní rozvoj
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 18 položek
1 2 > >>