Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
horory

Pohádka
Charlie Reade potká Howarda Bowditche, samotáře z domu na vysokém kopci. Na zahradě za domem stojí zamčená kůlna, z níž se linou příšerné zvuky. Pan Bowditch umírá a Charlie zjišťuje, že mu dům odkázal – spolu s tajemstvím...
horory
Ukázky

Pohádka

400 Kč
Jiné místo
(5x)
Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů?
horory
Ukázky

Jiné místo

249 Kč
Kořist
(2x)
Čtyři nezvěstní turisté ztracení v nitru mrazivé divočiny, krvavá kaluž uprostřed bílé nicoty, dětská botička pohřbená desítky let pod zemí, život ukončený v útrobách hluboké skalní průrvy… Záchranářka Johanna naráží při svém pátrání na bizarní nevysvětlitelné jevy, jejichž společným jmenovatelem je jediné – smrt.
horory
Ukázky

Kořist

382 Kč
Škvíra
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory
Ukázky

Škvíra

319 Kč
Černočerná tma
(1x)
Bezpečí známého prostředí a každodenního života může být pouhá iluze. Člověk si nejenže nemůže být jistý, zda opravdu zná své nejbližší, ale ani sám sebe.
horory
Ukázky

Černočerná tma

270 Kč
Pastýř
(2x)
Na Štědrý den roku 1957 se vrací z Německa domů mladý pilot královského letectva. Jeho letový plán je jednoduchý, palivová nádrž plná. Vše probíhá normálně...
horory
Ukázky

Pastýř

179 Kč
Dokud dýchám
Po strašlivých loňských událostech to vypadá, že v městečku Tišiny konečně nastal klid. Jen Adam si stále dělá starosti o svého mladšího bratra Martina, který se izoloval od zbytku světa. Pak ale na stěnu jejich domu někdo napíše rudý výhružný vzkaz.
horory
Ukázky

Dokud dýchám

299 Kč
Hřbitov
Duchové jsou stále hladoví a nikdo to neví lépe než Ed a Lorraine Warrenovi. Dvojice slavných démonologů desítky let bojovala se silami zla a zažila při tom řadu šokujících událostí.
horory
Ukázky

Hřbitov

269 Kč
Černá křídla Cthulhu 6
Šestý svazek kultovní řady antologií, které představují ty nejlepší moderní lovecraftovské povídky. S. T. Joshi, největší žijící odborník na Lovecrafta a jeho dílo...
horory
Ukázky

Černá křídla Cthulhu 6

479 Kč
Ta z katovny
(1x)
Osudy dvou žen se prolnou přes propast času.
horory
Ukázky

Ta z katovny

297 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 23 položek
1 2 3 > >>