Nejprodávanější e-knihy - červen 2023
horory

Hrobník - 20%
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory
Ukázky

Hrobník

319 Kč
255 Kč
Návrat psa baskervillského - 20%
Představte si, že Jack Stapleton neutonul na blatech. Na chvíli si o představte. Třeba jako dr. Watson. Můžete zcela vyloučit možnost, že Stapleton přece jen nalezl za noci a mlhy cestu ven? Ne. Proto se několik týdnů po vyřešení baskervillské záhady se zuřivým psem vydává Sherlock Holmes spolu s dr. Watsonem znovu na místo činu.
horory
Ukázky

Návrat psa baskervillského

209 Kč
167 Kč
Poslední úkol pro Gwendy - 20%
Vyvrcholení trilogie. Když bylo Gwendy Petersonové dvanáct let, dal jí cizinec jménem Richard Farris do úschovy tajemnou skříňku.
horory
Ukázky

Poslední úkol pro Gwendy

260 Kč
208 Kč
Rohy - 20%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
192 Kč
Stephen King jde do kina - 20%
Pět literárních děl Stephena Kinga, která se stala (vedle dalších) předlohou k filmovému zpracování. Každou povídku, novelu či román doplňuje vždy několik autorových postřehů, dojmů či připomínek k danému filmu.
horory
Ukázky

Stephen King jde do kina

260 Kč
208 Kč
Šepot z lesa - 20%
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory
Ukázky

Šepot z lesa

319 Kč
255 Kč
Devoluce - 20%
Sopka Mount Rainier vybuchla a malá obec vybavená nejmodernější technologií, usazená hluboko v horách je odříznuta od civilizace i dodávek potravin. Zima se blíží a z lesa se ozývá záhadné vytí.
horory
Ukázky

Devoluce

280 Kč
224 Kč
Světová válka Z - 20%
(1x)
Světová válka Z (World War Z) Maxe Brookse je hororový, ale velmi realistický a emotivní román o světové válce se zombie. Není to ale klasický horor se zombie, kniha svou realistickou kulisou připomíná knihy Stephena Kinga nebo Toma Clancyho.
horory
Ukázky

Světová válka Z

320 Kč
256 Kč
Temná věž I. - Pistolník - 20%
(2x)
Pistolník je úvodním svazkem obří ságy Temná věž, kterou píše Stephen King od studentských let.
horory
Ukázky

Temná věž I. - Pistolník

180 Kč
144 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 20%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
horory
Ukázky

Temná věž V. - Vlci z Cally

300 Kč
240 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>