Nejprodávanější audioknihy - červen 2023
horory

Škvíra - 11%
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory

Škvíra

314 Kč
279 Kč
Hrobník - 11%
(1x)
1893: Augustin Rothmayer pracuje jako hrobník na známém vídeňském ústředním hřbitově.
horory

Hrobník

314 Kč
279 Kč
Les - 11%
(1x)
Nejvýraznější autor české hororové scény Jan Hlubek přichází se slasherovým románem, v němž se mísí krev, křik a bolest. V zónách smrti mizí lidé beze stopy…
horory

Les

329 Kč
293 Kč
Barva z kosmu - 20%

Povinná četba pro milovníky hororu a fantastiky.

Průřez tím nejlepším z díla H. P. Lovecrafta včetně titulní povídky Barva z kosmu, která pojednává o důsledcích dopadu meteoritu do odlehlého údolí Nové Anglie.

horory
Ukázky

Barva z kosmu

348 Kč
278 Kč
Šepot z lesa - 11%
(3x)
Mezi stromy číhá zlo… Před dvaceti lety v hlubokých lesích Orlických hor beze stopy zmizel jeho nejlepší kamarád. Teď se investigativní novinář Petr vrací do rodné vesnice, aby se vyrovnal s rozvodem a dal dohromady dům, který zdědil po matce.
horory

Šepot z lesa

314 Kč
279 Kč
Uškrcená laborantka a další … - 11%

Nejslavnější české hororové povídky v podání populárních českých herců! Audiokniha obsahuje 12 povídek spisovatele Miloslava Švandrlíka ze sbírky Draculův švagr a dalších knih. Tyto příběhy lze označit za směs hororu, černého humoru a „duc

horory

Uškrcená laborantka a další …

233 Kč
207 Kč