Nejprodávanější audioknihy - červen 2023

Zatmění
(3x)
Měsíc se zalévá krví. Třináctý případ Harryho Holea.
Ukázky

Zatmění

449 Kč
Les v domě
(20x)

Mládí je někdy k nepřežití… Dětská hrdinka nového románu Aleny Mornštajnové se zdá být všem na obtíž.

Les v domě

384 Kč
Nástrahy zubařského křesla
(1x)

„Málokterý muž je hrdinou sám před sebou při návštěvě zubního lékaře.“ Hercule Poirot si byl této skutečnosti velmi intenzivně vědom. Ale také měl smysl pro systém a pořádek, který mu velel dvakrát ročně podstoupit preventivní prohlídku...

Nástrahy zubařského křesla

341 Kč
Rozpůlený dům
(8x)
Nevelká krkonošská obec Benecko, kde se narodil průkopník českého lyžování Bohumil Hanč, mohla svého času posloužit za zmenšený model „rozpůleného domu“, jakým se po rozpadu Rakouska-Uherska stalo nově vzniklé Československo.

Rozpůlený dům

449 Kč
Dech
(1x)
Na základě tisíciletých lékařských textů a nedávných špičkových studií v pulmonologii, psychologii, biochemii a fyziologii člověka kniha Dech konfrontuje naši znalost toho, co víme o své nejzákladnější biologické funkci. Dechu.
Ukázky

Dech

399 Kč
Ďáblova cesta
(4x)
Čtvrtý případ Kate Marshallové ve skvělém podání Martina Stránského. Vyšetřování zmizení malého chlapce zavede detektivní agenturu Kate Marshallové a Tristana Harpera na nečekanou cestu.

Ďáblova cesta

413 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Cukrárna v Paříži
(1x)
Kdysi vyhlášená pařížská Cukrárna C se brzy zavře, ještě zbývá poslední cukrářský kurz.

Cukrárna v Paříži

359 Kč
Miss Dior
(1x)
Příběh výjimečného života Catherine Dior, jež byla múzou svého bratra Christiana i statečnou členkou francouzského odboje. Britská spisovatelka Justine Picardie se vydává po stopách mladší sestry jednoho z nejvlivnějších světových módních návrhářů.

Miss Dior

421 Kč
Přítelkyně z kamenné vily
(1x)
Trojice žen odmítne strávit zbytek života v „domově důchodců“ a rozhodne se, že si chtějí ještě užít. Pronajmou si proto starý kamenný dům v Itálii.

Přítelkyně z kamenné vily

439 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 531 položek
1 2 3 .. 54 > >>