Nejprodávanější audioknihy - červen 2023

Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
Zelené pahorky africké
Kniha velkého vypravěče, který líčí zážitky lidí uprostřed africké přírody. Vzrušující příhody vášnivého lovce, filozofické úvahy moudrého muže.
Ukázky

Zelené pahorky africké

368 Kč
Mezi dvěma Kimy
(6x)
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout.

Mezi dvěma Kimy

332 Kč
Babička drsňačka
(10x)
Humorný příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
Ukázky

Babička drsňačka

299 Kč
Hrdý Budžes
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
Dokonalá lítost
(5x)
Strach je odjištěná nálož. Sedmý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky.

Dokonalá lítost

404 Kč
Emma
Rozmohl se nám tady takový nešvar: vědět za druhé líp, co by jim prospělo.

Emma

395 Kč
Karlík a továrna na čokoládu
(1x)

A teď račte vstoupit! Ale buďte opatrná, milá dítka. Neztrácejte hlavu! Nejančete! Zachovejte naprostý klid! Čeká vás spousta báječných překvapení! Prožijete úžasné věci! Zveme vás na celodenní návštěvu nejúžasnější továrny na světě.

Karlík a továrna na čokoládu

314 Kč
Petr Kachna
Velké dobrodružství na moři s vysloužilým námořníkem Petrem Kachnou se odehrálo jen ve fantazii Vlaštovek a Amazonek, a přesto působí nanejvýš věrohodně a čtenáře zaujme jako opravdové strhující pátrání po pokladu.

Petr Kachna

403 Kč
Píseň písní
Otevřít tuto sbírku milostných veršů je jako projít se rozkvetlou zahradou. Čtou Magdaléna Borová, Tomáš Weber a Martina Viktorie Kopecká.

Píseň písní

224 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 531 položek
<< < 1 2 3 4 .. 54 > >>