Nejprodávanější knihy - červen 2023
detektivky

Prameny Vltavy - 11%
(12x)
Detektivní příběh ze současnosti se odehrává na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
detektivky
Ukázky

Prameny Vltavy

359 Kč
319 Kč
Záhada Španělského mysu - 67%
Léto se blíží ke svému závěru a Ellery Queen, amatérský detektiv s železnou logikou, zjišťuje, že si letních radovánek příliš neužil.
detektivky

Záhada Španělského mysu

269 Kč
89 Kč
Dokonalá lítost - 11%
(5x)
Strach je odjištěná nálož. Sedmý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Edinburgh ochromily vražedné bombové útoky.
detektivky
Ukázky

Dokonalá lítost

404 Kč
359 Kč
Národní opruzení - 11%
(4x)

Detektivka s romantickou zápletkou postavená na událostech českého národního obrození. Vraťte se do časů, kdy byl Neruda ještě kluk, Světlá neměla zábrany, Němcová toužila po lásce a Havlíčkova drzost hýbala dobou.

detektivky
Ukázky

Národní opruzení

269 Kč
239 Kč
Otázka viny - 11%
(2x)
Odsouzený vrah. Anonymní dopisy. Nebezpečná hra, ve které jde o všechno. William Wisting si od zločinu neodpočine ani během dovolené.
detektivky
Ukázky

Otázka viny

404 Kč
359 Kč
Smrt číhá na jarmarku - 11%
(1x)
Na prosluněném, idylickém švédském venkově dojde k dalšímu zločinu: smrt v Österlenu tentokrát udeří na jarmarku starožitných a sběratelských věcí, který se každoročně koná v malém místním městečku.
detektivky

Smrt číhá na jarmarku

359 Kč
319 Kč
Sochař - 11%
Mezi paneláky na periferii města se jedné noci zjeví socha ženy. Září do tmy a kolem stojí lahve alkoholu jako při vernisáži. Ukáže se, že jde o zavražděnou profesorku umění, kterou vrah stylizoval do podoby uměleckého díla.
detektivky

Sochař

359 Kč
319 Kč
Bílý pes - 11%
Když je známý melbournský developer Mickey Franklin zastřelen vlastní pistolí, podezření okamžitě padá na jeho přítelkyni, sochařku Saru Longmoreovou. Motiv pro vraždu? Mickey ji údajně podváděl s její mladší sestrou Sophií.
detektivky

Bílý pes

359 Kč
319 Kč
Hranice zvrhlosti
(1x)
Zvrácenost, s jakou sériový vrah zabíjí mladé dívky, nikdo nepamatuje. Okolí Prahy svírá strach ze sadistické zrůdy libující si ve vraždách žen ve stylu BDSM...
detektivky

Hranice zvrhlosti

269 Kč
Krvavý náhrobek - 11%
(2x)
Na hřbitově malé jihočeské vesnice je nalezena brutálně zavražděná mladá žena. Letní sezóna je v plném proudu, proto je nutné případ rychle a v tichosti vyřešit, aby místní podniky nepřišly o své hosty.
detektivky

Krvavý náhrobek

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>