Nejprodávanější tituly - červen 2023
sci-fi

Plutoshine
(3x)

Oceňovaný světový bestseller pro čtenáře Andyho Weira (Spasitel, Marťan). Přeměna Pluta v živou dýchající planetu je zatím nejambicióznějším vědeckým projektem lidstva. Ovšem nikdo nepočítal s tím, že dojde k sabotáži.

sci-fi

Plutoshine

359 Kč
Spálená země - Kniha první
Energozbroje, kybernetické zrůdy, mutanti a dvojhlavé krávy... Rok 2121. Z české kotliny zbyla po události, pro kterou se vžilo označení Restart, jen radioaktivní pustina.
sci-fi
Ukázky

Spálená země - Kniha první

299 Kč
Vypůjčený čas
(1x)
Román Vypůjčený čas (2023) je prvním dílem nové série. Děj je zasazen do futuristické Evropy a svým příběhem se lehce vrací k asimovskému sci-fi.
sci-fi

Vypůjčený čas

395 Kč
Příběh
(2x)
Dystopický román Příběh Kariho Hotakainena nás uvádí do ne tak vzdálené budoucnosti, vlastně na mnoha místech světa již žité pesimistické současnosti…
sci-fi

Příběh

323 Kč
Dosah spásy
(1x)
Duchové z tanithských Prvních a jediných už byli příliš dlouho mimo první linii. Proto se zaradují, když se jim naskytne mise, ve které mohou dokonale využít svoje schopnosti. Třináctá kniha z cyklu Gauntovi Duchové.
sci-fi

Dosah spásy

350 Kč
Písky Duny
Poprvé sebrané povídky Briana Herberta a Kevina J. Andersona osvětlují některá záhadná, dosud neprobádaná zákoutí oblíbeného vesmíru Duny, který formoval celou generaci vědecké fantastiky.
sci-fi

Písky Duny

296 Kč
Spálená země - Kniha druhá

NĚKDO JE DOBREJ LEDA TAK DO TLAČENKY…

Strašák už stačil zjistit, že v Pustině bude obří hmyz jeho nejmenší problém. Lidé jsou totiž mnohem horší. Všechny noční můry z minulosti se vrátily, a ještě přibylo pár nových.

sci-fi

Spálená země - Kniha druhá

341 Kč
Setkání s Rámou
(2x)

Klasická science fiction sira Arthura C. Clarka, za níž získal neuvěřitelnou řadu literárních ocenění, se vrací v původním českém překladu Zdeňka Volného.

sci-fi

Setkání s Rámou

349 Kč
Piknik u cesty
(1x)
Román Piknik u cesty je zřejmě nejslavnějším dílem bratrské dvojice. Nový překlad románu vychází z úplného, zrestaurovaného textu originálu. Po téměř padesáti letech si jej tak čeští čtenáři mohou přečíst přesně takový, jaký ho autoři chtěli mít.
sci-fi

Piknik u cesty

296 Kč
Kaňte, mé slzy, řekl policista
(2x)
Před více než pětačtyřiceti lety vytvořil Philip K. Dick ve své fantazii svět, v němž jsou lidé sledováni na každém kroku. Svět, v němž se nelze vyhnout slídivým očím a žít svobodně. Svět nemálo podobný tomu, ve kterém žijeme dnes…
sci-fi
Ukázky

Kaňte, mé slzy, řekl policista

268 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 267 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 27 > >>