Nejprodávanější knihy - červen 2023
sci-fi

Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Neznámý Asimov - 11%
Neznámý Asimov je nejen skvělou sondou do doby, kdy vznikala legenda sci-fi, ale i poutavým svědectvím o době, kdy panoval Zlatý věk tohoto žánru a začínaly publikovat jeho největší hvězdy.
sci-fi
Ukázky

Neznámý Asimov

566 Kč
503 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Dědicové budoucnosti - 11%
(1x)
Co se stane s civilizací napadenou jedovatými mravenci? Jak lze během jednoho dne vystoupat na alpský štít a bezpečně se dostat zase zpět do hotelu? Co se ukrývá za tajemnými dveřmi ve zdi anebo v rádžově trezoru?
sci-fi

Dědicové budoucnosti

404 Kč
359 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
sci-fi
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Písky Duny - 11%
Poprvé sebrané povídky Briana Herberta a Kevina J. Andersona osvětlují některá záhadná, dosud neprobádaná zákoutí oblíbeného vesmíru Duny, který formoval celou generaci vědecké fantastiky.
sci-fi

Písky Duny

296 Kč
263 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
sci-fi
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Rekrut 244 - 11%
(1x)
Svět blízké budoucnosti trpí změnami klimatu, válkami a nekonečnými uprchlickými vlnami. Za vysokou zdí, která chrání starý kontinent od nebezpečného světa tam venku, se ale žije šťastně a pohodlně.
sci-fi
Ukázky

Rekrut 244

333 Kč
296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 157 položek
1 2 3 .. 16 > >>