Nejprodávanější knihy - červen 2023
umění

Životaběh - 11%
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
umění

Životaběh

315 Kč
280 Kč
Intimita - 11%
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
umění

Intimita

628 Kč
558 Kč
Jiří Střítecký - ATELIER 8000 - 11%
(1x)
V knize na významného českého architekta Jiřího Stříteckého vzpomínají jeho přátelé, souputníci, studenti, rodinní příslušníci, ale také přední čeští teoretici z oboru architektury. Součástí knihy je prezentace významných realizací, studií apod.
umění
Ukázky

Jiří Střítecký - ATELIER 8000

621 Kč
552 Kč
Mistr Třeboňského oltáře - 11%
Mistr Třeboňského oltáře je jednou z nejvýznamnějších uměleckých osobností gotického malířství internacionálního stylu v evropském kontextu.
umění

Mistr Třeboňského oltáře

536 Kč
476 Kč
Tugendhat, dům na rozhraní dějin
Vila Tugendhat je jedním ze tří–čtyř děl, které jsou přelomem v kulturních dějinách. Její příklad je nesmírně silný. Po desítky let ovlivňoval architekturu a její tvůrce po celém světě – a ovlivňuje stále. Její poselství je univerzální.
umění

Tugendhat, dům na rozhraní dějin

459 Kč
Rotten - 6%
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
umění

Rotten

338 Kč
318 Kč
Budu dělat za drogy - 11%
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.
umění

Budu dělat za drogy

214 Kč
190 Kč
Czech Photography of the 20th Century - 6%
Czech Photography of the 20th Ct., published simultaneously in Czech and English versions, is the first book to present the main trends, figures, and works of Czech photography. E-PHOTO evaluated the book as THE MOST INFLUENTIAL PHOTOGRAPHY SOURCES 2010.
umění

Czech Photography of the 20th Century

1 403 Kč
1 320 Kč
Miroslav Tichý - 11%
Nový svazek edice Fototorst. Dílo Miroslava Tichého vyniká naprosto neobvyklými formálními vlastnostmi, které ignorují klasická fotografická pravidla. Na fotografickém festivalu v Arles obdržel Miroslav Tichý v roce 2005 cenu Objev roku.
umění

Miroslav Tichý

331 Kč
294 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
umění

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 171 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>