Nejprodávanější knihy - červen 2023
děti a mládež

Prašina: Křídový panáček #4 - 11%
(1x)
Vaškův strýc a Cihlářová pod tlakem veřejnosti chystají léčku. Na Prašině se schyluje k něčemu strašnému a zdá se, že Vašek je tím jediným, kdo tomu může zabránit. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #4

89 Kč
79 Kč
Jóga pro děti - 11%
Jóga nabízí skvělé možnosti, jak do běžného dne doma, ve školce nebo na prvním stupni základní školy vnést radost z pohybu a uvolnění. Autorky představují na 30 obrázkových kartách pozice a sledy cviků speciálně vybraných pro cvičení s dětmi.
děti a mládež
Ukázky

Jóga pro děti

333 Kč
296 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
děti a mládež
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Polámal se mraveneček - 11%
(1x)
Dnes už klasické leporelo vypráví příběh o malém mravenečkovi, který je celý polámaný.
děti a mládež
Ukázky

Polámal se mraveneček

224 Kč
199 Kč
Tlukot tisíců srdcí - 11%
(2x)
Láska má zvuk. Zní jako tisíc úderů srdce, jež se ozývají současně. Princezna Annika žije pohodlný život, ale žádný přepych nemůže změnit skutečnost, že svůj osud nemá pod kontrolou.
děti a mládež
Ukázky

Tlukot tisíců srdcí

404 Kč
359 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
děti a mládež
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Sibiřské haiku - 11%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

děti a mládež
Ukázky

Sibiřské haiku

403 Kč
358 Kč
Hadi a lidi - 11%
Výpravná obrazová a zároveň zábavná kniha pro děti a rodiče. Mapuje proměnlivý vztah člověka a těchto neobyčejných tvorů. Provede vás napříč klikatou historií i skrze kontinenty všude, kde se něco šustne, a ukáže vám, že hadů netřeba se bát.
děti a mládež
Ukázky

Hadi a lidi

329 Kč
292 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
děti a mládež
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
děti a mládež

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 945 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 95 > >>