Nejprodávanější tituly - červen 2023
předškoláci

Hlasy našich zvířat - 11%
Publikace Hlasy našich zvířat zahrnuje informace o jednotlivých zvířatech žijících na území České republiky. Je to didaktická pomůcka pro děti předškolního věku, ale i mladšího školního věku.
předškoláci

Hlasy našich zvířat

491 Kč
436 Kč
Hrnečku, vař! - 11%
Co si v dnešní době počít s kouzelným hrnečkem, který vaří kaši? Víťa má jasno: stane se superhrdinou a bude bojovat se zločinem jakožto Kašoman!
předškoláci
Ukázky

Hrnečku, vař!

493 Kč
438 Kč
Všechny svátky světa
(2x)
Na mexickém hřbitově, mezi francouzskými obry nebo pod rozkvetlými japonskými sakurami – ať se ocitneme kdekoliv na světě, všichni všude a bez výjimky milují svátky, pořádají festivaly a pestrobarevné průvody.
předškoláci
Ukázky

Všechny svátky světa

359 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
předškoláci

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
předškoláci
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Rok v lese - 11%
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě?
předškoláci

Rok v lese

332 Kč
295 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Mami, tati, chci být rybářem - 11%
Kniha je určena všem dětem, které touží stát se rybářem. Naleznou zde základní pravidla rybaření, základní vybavení, způsoby lovu, ilustrovaný seznam druhů ryb, mnoho fotografií vod a úlovků a také tři povídky.
předškoláci

Mami, tati, chci být rybářem

179 Kč
159 Kč
Abecedou za přítodou - 11%
Kniha obsahuje přes 60 originálních básní, nádherné ilustrace, hádanky, poučné příběhy, spojovačky, návody na vyrábění z přírodnin a další poutavé texty, které učí děti zábavnou formou poznávat přírodu.
předškoláci
Ukázky

Abecedou za přítodou

332 Kč
295 Kč
Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami - 11%
Na každé stránce této knížky na tebe čeká mnoho úloh a výzev! Dohlédni na správné dodání materiálu, procvič si počty na stavbě, vyřeš záludnou spojovačku nebo si navrhni vlastní budovu snů.
předškoláci

Bagry a náklaďáky - Aktivity se samolepkami

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 197 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>