Nejprodávanější knihy - červen 2023
dle období

Dějiny světa v čase milénia - 6%
(1x)
Zásadní pramen k dějinám Evropy kolem roku 1000 i k chiliastickým představám středověké společnosti, která milénium spojovala s koncem světa.
dle období
Ukázky

Dějiny světa v čase milénia

236 Kč
222 Kč
Maus - 6%
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.
dle období

Maus

424 Kč
399 Kč
Kronika Čechů - 6%
(3x)
Klasický, do jisté míry modernizovaný překlad doplňuje předmluva a poznámkový aparát předního znalce českých dějin Martina Wihody.
dle období

Kronika Čechů

296 Kč
278 Kč
Pád Granady a zánik al-Andalusu - 6%
(1x)
Soubor pramenů dokumentujících poslední období existence muslimského panství v Granadě a kraji al-Andalusu, jímž se v podstatě uzavírá středověká historiografie muslimského Španělska.
dle období

Pád Granady a zánik al-Andalusu

253 Kč
238 Kč
Dům ve Stecherově ulici - 30%
(1x)
Vzpomínky mosteckého rodáka Huberta Sigmunda zachycují jeden z nejtemnějších úseků moderních českých dějin a zároveň tragické vyústění mnohasetletého soužití Čechů a Němců v naší zemi.
dle období

Dům ve Stecherově ulici

140 Kč
98 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
dle období

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Deník Věrky Kohnové - 11%
(1x)
Skutečný příběh české Anne Frankové a jejího deníku. Kohnovi v lednu roku 1942 nastoupili do transportu na plzeňském nádraží a už se nevrátili.
dle období
Ukázky

Deník Věrky Kohnové

359 Kč
319 Kč
Hlasy odstřelovačů - 11%
Tato unikátní sbírka výpovědí očitých svědků z první a druhé světové války vznikla na základě neuvěřitelné šíře svědectví z první ruky. John Walter vychází z pečlivého výzkumu a ze vzpomínek více než padesáti odstřelovačů.
dle období

Hlasy odstřelovačů

306 Kč
272 Kč
Luxus na dluh? - 11%
Čeští králové počínaje slavným Otcem vlasti Karlem IV., slavné šlechtičny a šlechtici - ti všichni měli jedno společné: na svůj luxusní životní styl si museli půjčovat.
dle období
Ukázky

Luxus na dluh?

359 Kč
319 Kč
Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa - 11%
(1x)
Tato kniha je fascinujícím vhledem do osobních životů, psychologických profilů i manželství žen Hitlerových pohlavárů. Göring, Goebbels, Himmler, Heydrich, Heß, Bormann – jména, která jsou synonymem moci a vlivu ve třetí říši.
dle období

Manželky nacistů - Ženy na špičce Hitlerova Německa

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 201 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>