Nejprodávanější tituly - červen 2023
detektivky

Prokletí brněnských řeholníků
(1x)
Historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
detektivky
Ukázky

Prokletí brněnských řeholníků

199 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
detektivky
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Složka 64 - 11%
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
detektivky

Složka 64

314 Kč
279 Kč
Klášter kostlivců
(2x)
Po nešťastné smrti svého bratra Ondřeje skládá novoměstský rychtář Jakub Protiva svůj úřad a vrací se na rodnou tvrz Protivec v jižních Čechách. Než však vůbec stačí začít na svém majetku hospodařit, navštíví ho zeman Matěj z Dvorců s podivnou nabídkou.
detektivky
Ukázky

Klášter kostlivců

169 Kč
Podoba - 6%
(11x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
detektivky

Podoba

220 Kč
207 Kč
Podzimní vražda - 11%
(1x)
Další napínavé roční období s inspektorkou Malin Forsovou...
detektivky

Podzimní vražda

296 Kč
263 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
V lesích - 6%
(10x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství. Brožované vydání.
detektivky

V lesích

381 Kč
358 Kč
Vražda v ambitu
(4x)
Tři detektivní příběhy, odehrávající se v polovině 13. století, se vracejí do doby mládí Oldřicha z Chlumu.
detektivky
Ukázky

Vražda v ambitu

199 Kč
Žena v kleci - 11%
(15x)
Komisař Carl Morck je po traumatické události, utrpěné během služby, přeložen do nově založeného oddělení Q, kde se má zabývat nevyřešenými případy z minulosti. Thriller.
detektivky

Žena v kleci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 601 - 610 z 618 položek
<< < 1 .. 59 60 61 62 > >>