Třetí upravené vydání úspěšného kulinářského průvodce po Itálii. Autorka prochází jednotlivé italské oblasti a seznamuje čtenáře s jejich krajovými specialitami včetně místních vín.
Výživa hraje na cestě k otěhotnění velkou roli. Autorka, Zita Westová, je odborníkem na plodnost a ve Velké Británii pomáhá již 25 let partnerům, aby mohli založit rodinu.
Kuchařka pro mého muže je perfektní knihou pro muže, který zatím nemá s vařením mnoho zkušeností (nebo vůbec žádné), ale který se do něj neváhá pustit. Obsahuje skvělé recepty na polévky, hlavní chody, přílohy i sladká jídla.
Radka Vrzalová přináší vynikající bezlepkové i bezmléčné recepty. Již se trochu orientujete na „bezlepkovém trhu“, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili?
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.