Nejprodávanější knihy - srpen 2023

To tajemství je pevný pár
(2x)
Knížka fejetonů, ve kterých autor hledá, co je klíčem k rodinné pohodě a k výchově dětí. Dochází k závěru, že nejdůležitější je, aby žena a muž spolu vytvořili pevný pár. Když vytvoříte pevný pár, dítě se pouze přidá a právě to je dřeň našeho života.
Ukázky

To tajemství je pevný pár

296 Kč
Lukostřelec
(3x)
Nová kniha světoznámého brazilského autora, kterého proslavil především román Alchymista, vypráví příběh o moudrosti stáří a o naplněném životě.
Ukázky

Lukostřelec

268 Kč
Radio 1 - Život v éteru
(1x)
Příběh prvního českého soukromého rádia.
Unikátní kniha mapující historii Radia 1 a počátky nestátního rozhlasového vysílání v Česku.
Ukázky

Radio 1 - Život v éteru

827 Kč
Pasažér
(4x)
Po dlouhých šestnácti letech, jež uplynuly od vydání světového bestselleru Cesta, nedávno zesnulého klasika americké literatury Cormac McCarthyho, vychází nový román Pasažér. Odehrává se v roce 1980 a sleduje osudy záchranáře Bobbyho Westerna.
Ukázky

Pasažér

448 Kč
Dvě slova jako klíč
(6x)
Příběhy o lásce, vině a smíření. Autorovo hledání smyslu života se v této knize dostává k hranici tajemného, kde se realita rozpouští v iluzi.

Dvě slova jako klíč

224 Kč
Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi
(2x)
Toto je kniha o dětech žijících v ústavní péči – o dobré práci s nimi i o špatné práci s nimi, o jejich příbězích, o rozhodnutích dospělých i o možných lepších volbách.

Nebuď p*ča aneb jak (ne)pracovat s dětmi

269 Kč
Máma není služka, máma je dáma
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
Katův odkaz
(3x)
Na královského písaře Jiřího Adama z Dobronína se obrátí jedna ze staroměstských měšťanek a stydlivě přizná, že se její sestra Adelheida před lety provdala za berounského kata. Nedávno její muž zemřel a odkázal jí cosi podivného.

Katův odkaz

296 Kč
Kde jsi, když nejsi
(8x)
Bouřlivé, syrové a vášnivé vyprávění o rozchodu. Toto je příběh o svobodě, závislosti, zbabělosti a statečnosti. O poslušnosti, laskavosti i lhostejnosti. O těch nejlepších a nejhorších rozhodnutích. O naději a beznaději. O zraňování a zraňování se.

Kde jsi, když nejsi

404 Kč
Mýtus normálnosti
Jak sám autor říká, kniha s tématem vlivu naší kultury na zdraví ho „volala“ mnoho let. Dlouho na ni ale nenacházel ani odvahu, ani dostatek sil.

Mýtus normálnosti

689 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>