Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2023

Katovny a mučírny
Reálie, spojené s výkonem trestního práva a institucemi, které byly za tímto účelem zřízeny.

Katovny a mučírny

179 Kč
Karibské tajemství
(1x)
Jediný příběh se slečnou Marplovou, v němž pátrá po pachateli vraždy v zahraničí.

Karibské tajemství

332 Kč
Na divokém venkově
(6x)
Malvína, doktorandka na univerzitě v Oxfordu se na čas vrací k rodině na severní Moravu. Střet s rázovitým okolím je zdrojem komických situací.

Na divokém venkově

295 Kč
Bořík & spol.

Každý správný kluk je neřízená střela. A čtyři takoví jsou pohroma na kvadrát! Bylo jich pět – ne, vlastně jen čtyři, protože Bohoušek je zavrženíhodný šprt. Bořík, Aleš, Mirek a Čenda z holešovické základky hned vedle Stromovky...

Bořík & spol.

314 Kč
Čokoláda
Třetí vydání knihy známé také díky stejnojmenném filmovému zpracování. Do francouzské vesničky se nastěhuje Vianne Rocherová a otevře si přímo proti kostelu prodejnu čokolády. Otec Reynaud v ní spatřuje ztělesněné pokušení a vyhlašuje proti ní boj ...

Čokoláda

314 Kč
Deset podob zla
Tentokrát se zkušený autor literatury faktu zabývá především událostmi v třicátých letech v Německu i u nás a končí tragickou událostí v Ústí nad Labem v červenci roku 1945.

Deset podob zla

358 Kč
Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života
Zkuste si najít chvíli čas a poslouchejte zkušeného psychologa Jana Svobodu a jeho praktická cvičení ke zklidnění mysli.
Ukázky

Jak omezit vtíravé myšlenky a zlepšit kvalitu života

224 Kč
Na věky věků
(1x)
Také ve druhém rozsáhlém příběhu s historickým námětem nás Ken Follett zavádí do středověkého anglického městečka Kingsbridge, avšak o zrhuba sto padesát let později než v románu Pilíře země.

Na věky věků

539 Kč
Zatmění
(2x)
Měsíc se zalévá krví. Třináctý případ Harryho Holea.

Zatmění

404 Kč
Zulejka otevírá oči
(6x)
Debut mladé tatarské spisovatelky je napsán ve stylu klasických ruských románů, ve kterých se podrobně zkoumá úděl člověka na pozadí velkých dějinných událostí.

Zulejka otevírá oči

529 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 166 položek
1 2 3 .. 17 > >>