Nejprodávanější tituly v roce 2023
fitness a cvičení

Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
fitness a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Core trénink - 11%
Kompletní rádce pro muže i ženy, jak posílením svalů středu získat zdravější a lépe fungující tělo.
fitness a cvičení

Core trénink

359 Kč
319 Kč
Indická ulice aneb Hledání štěstí - 11%
Kniha Indická ulice aneb hledání štěstí noří svůj děj do ulic, uliček a zákoutí Indie i duše autora, filosofie, hinduismu a mentální jógy bez jógových ásan.
fitness a cvičení

Indická ulice aneb Hledání štěstí

341 Kč
303 Kč
Trénink výbušné síly - anatomie - 20%
Tento průvodce plyometrickým tréninkem je nezbytnou součástí sportovní přípravy pro rozvoj síly, hbitosti, rychlosti, pro koordinaci těla, rovnováhu a celkovou sportovní výkonnost. Díky své praktičnosti, vysoké odbornosti a komplexnosti je vhodný pro profesionální i amatérské sportovce a jejich trenéry.
fitness a cvičení
Ukázky

Trénink výbušné síly - anatomie

349 Kč
279 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
fitness a cvičení

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
fitness a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
fitness a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Jóga vhledu - 11%
Uznávaná učitelka jógy a meditace Sarah Powers je známá a oblíbená pro svůj unikátní přístup, v němž propojuje tradiční jógu s meridiány čínské medicíny a s buddhistickou meditací. ..
fitness a cvičení

Jóga vhledu

403 Kč
358 Kč
Kondice – Záda bez bolesti - 11%
Komplexní průvodce pro všechny, které trápí bolesti zad, pomůže pochopit jejich příčinu a rozloučit se s nimi. Najdete v něm návodné cviky na protažení a posílení svalů. Hýbejte se a nechte bolet odejít!
fitness a cvičení

Kondice – Záda bez bolesti

225 Kč
200 Kč
Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách - 20%
(1x)
Monografie se zabývá srovnáním účinnosti intervenčního silového programu pro stimulaci vytrvalostní síly velkých svalových skupin, a to na nestabilních a stabilních plochách.
fitness a cvičení
Ukázky

Rozvoj silových schopností na nestabilních plochách

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>