Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
sociologie

Sociologie trochu jinak - 20%
Proč? Při pohledu na okolní svět je tato otázka lidskému druhu snad nejvlastnější a nejdůležitější. Proč? Protože pro člověka i společnost asi není nic horšího než absence tázání, rezignace na hledání smyslu své existence a přemýšlení o něm.
sociologie
Ukázky

Sociologie trochu jinak

305 Kč
244 Kč
České vysoké školství - 20%
Renomovaní čeští autoři přináší první komplexní a teoreticky založený pohled na vývoj českého vysokého školství po roce 1989.
sociologie
Ukázky

České vysoké školství

271 Kč
217 Kč
Náboženství a společnost - 20%
Kniha Náboženství a společnost - Věda o náboženství a její historické kořeny představuje uvedení do religionistické problematiky. Autor se zabývá obecnou charakteristikou religionistiky, vymezením jejího předmětu a metod.
sociologie
Ukázky

Náboženství a společnost

220 Kč
176 Kč
Sociologie sociálních skupin - 20%
Naše každodennost se odehrává v sociálních skupinách. V nich prožíváme svá přátelství a spory, v nich si druhých vážíme či je zatracujeme. V nich se máme rádi, milujeme a nenávidíme, hádáme se a pomlouváme.
sociologie
Ukázky

Sociologie sociálních skupin

157 Kč
126 Kč
Subkultury mládeže - 20%
Kniha přináší podrobnou analýzu vybraných subkultur mládeže. Text vychází z teoretického i metodologického ukotvení tématu a definuje základní pojmy: mládež, kultura, subkultura, scéna, životní styl, hnutí a další.
sociologie
Ukázky

Subkultury mládeže

327 Kč
262 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
sociologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
sociologie
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Průvodce sociologií - 20%
Sociologie je dnes moderním, stále se rozvíjejícím oborem. Kde a kdy se ale tento obor zrodil? Které osobnosti ho utvářely a utvářejí? Čím vším se sociologie zabývá, kam směřuje? Právě na tyto a podobné otázky odpovídá publikace Průvodce sociologií.
sociologie
Ukázky

Průvodce sociologií

237 Kč
190 Kč
Sociologie literatury - 20%
Sociologie literatury představuje ojedinělou práci v české literárněvědné produkci 20. století. Text byl původně vydán jako cyklostyl v omezeném počtu jednotlivých exemplářů, které dnes nejsou dostupné širší čtenářské veřejnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologie literatury

195 Kč
156 Kč
Sourozenecké vztahy - 20%
Asi si říkáte: "Kdo jiný než můj bratr (nebo sestra) by mi měl(a) být nejblíž?" Máte jistě pravdu, ale ne vždy tomu tak je. Právě kniha známého českého psychologa a manželského poradce Vám osvětlí většinu běžných problémů, které ovlivňují vztahy.
sociologie
Ukázky

Sourozenecké vztahy

157 Kč
126 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 122 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>