Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
cestopisy

Divoká pustina - 20%
(1x)
Iditarodská stezka spojuje opuštěné zlatokopecké městečko Iditarod ve vnitrozemí s pobřežím Beringova moře a Aljašského zálivu. Název Iditarod v jazyce domorodců znamená „vzdálené místo“ a právě tam míří Gary se svým psím spřežením.
cestopisy
Ukázky

Divoká pustina

179 Kč
143 Kč
Dva cyklisté v cizím městě - 20%
Drážďany – město Čechům vždycky blízké, kdysi pro svou krásu nazývané Florencie na Labi. Vyprávění se stává neobvyklým průvodcem městem před a po bombardování s doprovodným líčením válečné hrůzy dvou únorových nocí roku 1945.
cestopisy
Ukázky

Dva cyklisté v cizím městě

89 Kč
71 Kč
Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru - 20%
Víte, že v Peru jsou stejně staré pyramidy jako v Egyptě? Pletete si hliněný kopec s pyramidou? Šli byste se do motelu vyspat, nebo se tam dělá něco jiného? Odpovědi naleznete ve vyprávění o tříměsíční cyklistické cestě po Kolumbii, Ekvádoru...
cestopisy
Ukázky

Kolem kolem Kolumbie, Ekvádoru, Galapág a Peru

66 Kč
53 Kč
Na vlnách s Petrem Voldánem - 20%
(1x)
„Koho jsem potkal, co jsem viděl, leccos i zkusil a mnohé zažil...“ Tak charakterizuje Petr Voldán knihu, ve které vás vyzývá – pojďte si povídat. V řádcích se zrcadlí šestadvacetiletá zkušenost s rozhlasovým mikrofonem.
cestopisy
Ukázky

Na vlnách s Petrem Voldánem

225 Kč
180 Kč
Od oltáře do Santiaga - 20%
Od oltáře do Santiaga zachycuje tragikomický příběh novomanželské pěší poutě z Kuřimi až k Atlantiku formou deníkových zápisků.
cestopisy
Ukázky

Od oltáře do Santiaga

322 Kč
258 Kč
Poustevník - 20%

Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Do kontaktu s jiným člověkem se nedostal ani jednou, dokud ho nezatkli za krádež jídla...

cestopisy
Ukázky

Poustevník

209 Kč
167 Kč
Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

cestopisy
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Vždy je cesta - 20%
(2x)
Příběh o překonávání překážek nejen na cestách, plný životních okamžiků, dobrodružství i nečekaných situací dvou parťáků: Honzy a psa Tekyho, kterého se Honza kdysi již jako pochroumaného ujal.
cestopisy
Ukázky

Vždy je cesta

290 Kč
232 Kč
Z Etiopie a odjinud - 20%

Odjinud: Z Etiopie, Sardinie, Moravy, Bruselu. Co tyto čtyři destinace mají společného? Zjištění, že lidé jsou všude na světě v podstatě stejní. Záleží jim na stejných věcech. Lpějí na své zemi, na své kultuře. Především však žijí ve světě, jehož dějiny a příběhy jsou propojeny... Dnes ještě mnohem více než v minulosti.

cestopisy
Ukázky

Z Etiopie a odjinud

245 Kč
196 Kč
Život v dodávce - 20%
(1x)

Ke splnění snu nestačí jen snít, musíte se probudit a začít žít. Forest a Barbora opustili jistoty všedního života a začali žít své sny. Prodali většinu svého majetku, koupili starou dodávku, přestavěli ji na obytnou a vyrazili i se svým psem na roční cestu za dobrodružstvím napřič Evropou a severní Afrikou.

cestopisy
Ukázky

Život v dodávce

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 157 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>