Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2023
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
relaxace a cvičení

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Trénink fascií - 11%
Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně.
relaxace a cvičení

Trénink fascií

278 Kč
247 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
relaxace a cvičení

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
relaxace a cvičení

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Jóga vhledu - 11%
Uznávaná učitelka jógy a meditace Sarah Powers je známá a oblíbená pro svůj unikátní přístup, v němž propojuje tradiční jógu s meridiány čínské medicíny a s buddhistickou meditací. ..
relaxace a cvičení

Jóga vhledu

403 Kč
358 Kč
Kondice – Záda bez bolesti - 11%
Komplexní průvodce pro všechny, které trápí bolesti zad, pomůže pochopit jejich příčinu a rozloučit se s nimi. Najdete v něm návodné cviky na protažení a posílení svalů. Hýbejte se a nechte bolet odejít!
relaxace a cvičení

Kondice – Záda bez bolesti

225 Kč
200 Kč
Z lehu k běhu - 11%
Specifická odrůda lenocha obecného je lemrochod. Proti své silně vyvinuté slabé vůli jednoho dne zjistil, že jeho zrychlení z lehu na gauči na sto metrů běhu je nižší než čtyři týdny.
relaxace a cvičení

Z lehu k běhu

269 Kč
239 Kč
Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu - 11%
Populární tradiční styly jógy, jako například aštángajóga, bývají obvykle jangově orientovaný. Znamená to, že fokus cvičení leží na svalech.
relaxace a cvičení

Jin jóga - Tichá cesta k vnitřnímu středu

358 Kč
318 Kč
Vnitřní struktura Tchaj-Ťi - 11%
Autoři knihy názorně ukazují, jaký je vztah vnitřní struktury tchaj-ťi vůči absorpci, transformaci a cirkulaci tří sil, které oživují všechen život - univerzální síly, kosmické síly a zemské síly...
relaxace a cvičení

Vnitřní struktura Tchaj-Ťi

340 Kč
302 Kč
Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
relaxace a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 194 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>