Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
příběhy ze života

Je tohle láska? - 20%
Amber, Evie a Lottie jsou tři holky, které čelí všem problémům pomocí přátelství, feminismu a sýrových křupek. Už jsem normální?!? byl Eviin příběh.
příběhy ze života
Ukázky

Je tohle láska?

259 Kč
207 Kč
Past na korunu - 20%

Napínavé pátrání Jáchyma a Filipa z Podskalí v době první republiky. Začíná rok 1919, Jáchym a Filip z Podskalí bruslí na zamrzlé Vltavě, ale na jiné zimní radovánky čas nemají.

příběhy ze života
Ukázky

Past na korunu

209 Kč
167 Kč
Podivuhodný křeček Harry - 20%
(1x)
Divoké cirkusové kousky a bláznivá umělecká čísla, pohodová pyžamová párty a spousta čokoládových dortíků – připoj se Klárčině druhému dobrodružství v Čarokrásném knihkupectví!
příběhy ze života
Ukázky

Podivuhodný křeček Harry

159 Kč
127 Kč
Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník - 20%

Divocí poníci, dobrodružství, rodinné vztahy a emoce v nové sérii pro milovnice koní a poníků. Poppy se musela s tatínkem a jeho novou rodinou přestěhovat na venkov a jen těžko se smiřuje s novým životem. Pak u řeky zahlédne zdivočelého poníka, který utekl tyranskému majiteli, a okamžitě mezi nimi vznikne pouto.

příběhy ze života
Ukázky

Poníci od stříbrné řeky – Nezkrotný poník

179 Kč
143 Kč
Poušť, všude poušť - 20%
(1x)
Známá šestice ve věku deseti až šestnácti let – Mariana, Jonáš, Tim, Hardy a dvojčata Alfa a Beta – se s doprovodem několika dospělých vydává na dobrodružnou cestu do tuniské pouště. Sahara se jim zpočátku ukazuje ve své exotické kráse, ale plánovaný malý výlet terénními auty do nitra pustiny se brzy mění v boj o život. Uchrání se Gang odvážných před sálajícími slunečními paprsky? Budou mít dostatek vody? Nesmete všechny nebezpečná písečná bouře? A neukrývá se v písku pod jejich nohama nějaká další hrozba? Čtvrtý příběh série GO! Vyšlo již Ztraceni ve vlnách, Nevinná lavina, Ve spárech džungle.
příběhy ze života
Ukázky

Poušť, všude poušť

179 Kč
143 Kč
Záhada dračího klíče - 20%
Kamarádi Vojta, Jindra a Tereza chtějí na vlastní pěst vypátrat, kdo stojí za krádeží cenných historických dokumentů z klárovské radnice. Největší záhadou v případu je nalezený veliký klíč ozdobený figurkou draka.
příběhy ze života
Ukázky

Záhada dračího klíče

199 Kč
159 Kč
Kámoškami napořád - 20%
Báječní skořicoví šneci, čokoládové dortíky a hlavně noví kamarádi… Klárčino první dobrodružství v Čarokrásném knihkupectví může začít! Klárčina nejlepší přítelkyně Lenka se stěhuje do jiného města. To je pro obě kamarádky katastrofa! Klárku ale napadne úžasný plán – schovat Lenku.
příběhy ze života
Ukázky

Kámoškami napořád

159 Kč
127 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy ze života
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Ztraceni v čase - 20%
Martin tráví léto u babičky na vsi. Prokletá dvojka z chování – už mohl být u moře! Teď je na venkově, kde je pár chalup a jinak nic.
příběhy ze života
Ukázky

Ztraceni v čase

179 Kč
143 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 190 položek
<< < 1 .. 17 18 19