Nejprodávanější knihy v roce 2023
relaxace a cvičení

Hormonální jóga - 11%
Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů.
relaxace a cvičení

Hormonální jóga

412 Kč
366 Kč
Tradiční čínská léčebná masáž - 11%
Čínská forma manuální masáže je nenásilnou, celostní metodou. Tato praktická učebnice nabízí komplexní přístup k teorii i praxi terapeutické masáže Tchuej-na.
relaxace a cvičení

Tradiční čínská léčebná masáž

403 Kč
358 Kč
Masáže na vaši bolest - 11%
Nyní si sami budete moci rychle ulevit od většiny bolestí kloubů, svalů, zad, hlavy apod. pomocí spolehlivé a ověřené metody - tlakové masáže.
relaxace a cvičení

Masáže na vaši bolest

170 Kč
151 Kč
Vnitřní úsměv - 6%
Meditace vnitřního úsměvu je postup, který soustředí radost a vděčnost do vnitřních orgánů a rozpouští tak tělesné a duševní napětí, které může vyvolávat nemoci.
relaxace a cvičení

Vnitřní úsměv

296 Kč
278 Kč
Bikram Jóga - Jóga pro zdraví - 11%
Cesta k dokonalé fyzické kondici, pevnému zdraví a duševní vyrovnanosti Je na čase odložit ostych a výmluvy: Bikram Čoudhuri, jeden z nejvýznamnějších žijících představitelů hathajógy, vám ukáže osvědčenou cestu ke zdraví a kondici.
relaxace a cvičení

Bikram Jóga - Jóga pro zdraví

349 Kč
310 Kč
Masážní techniky - 11%
(1x)
Masáž se vždy těšila značnému zájmu a v současné době její obliba stále stoupá. Je jednou z účinných metod, jak nepříjemné pocity provázející nejrůznější poruchy odstranit, či zmírnit. Tato kniha vám umožní se seznámit se všemi známými západními a vý
relaxace a cvičení

Masážní techniky

448 Kč
398 Kč
Reflexologie - Indická reflexní masáž - 11%
Všichni ostatně známe symbolický význam mytí novou, které představuje pokoru. V celém Orientu je rovněž tak ve znamení respektu a pokory zvykem vyzout si boty a projít vchodem chrámu bosí; stejným způsobem se pak chováme i před prahem domu..
relaxace a cvičení

Reflexologie - Indická reflexní masáž

241 Kč
214 Kč
Sportovní masáže - 11%
Učební pomůcka pro absolventy doškolovacích a rekvalifikačních kurzů sportovních masáží.
relaxace a cvičení

Sportovní masáže

261 Kč
232 Kč
Klasické masáže - 11%
Tato kniha vznikla jako učební pomůcka pro studenty a absolventy kvalifikačních masérských kurzů. Kromě vlastních postupů při klasické masáži s bohatou fotodokumentací v ní zájemci najdou i další, pro ně velmi užitečné informace.
relaxace a cvičení

Klasické masáže

268 Kč
238 Kč
Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha - 11%
Jedná se o vůbec první knihu publikovanou na Západě, která seriózně pojednává o vzájemné vazbě mezi oběma prastarými indickými vědami, jež se staly východiskem pro celou řadu dnešních alternativních přístupů ke zdraví a duchovnímu vývoji.
relaxace a cvičení

Jóga a ájurvéda - Léčení těla a ducha

322 Kč
286 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 195 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 > >>