Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
zdraví a životní styl

Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Posilování s balančními pomůckami - 20%
Úspěšná publikace je ve svém druhém vydání rozšířena o populární formu posilování na moderní mobilní posilovací pomůcce TRX, což je lanový závěsný systém původně vyvinutý pro americké speciální vojenské jednotky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Posilování s balančními pomůckami

203 Kč
162 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdraví a životní styl
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Velká kniha léčitelství - 20%
Schopnost léčitelství nyní máte na dosah ruky díky této jedinečné příručce známého ruského léčitele žijícího v Praze. Poznejte, že jste součástí Vesmíru a naučte se žít v souladu s přírodou i jejím Tvůrcem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Velká kniha léčitelství

314 Kč
251 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Neplodnost - 20%
Proč jsou některé ženy a někteří muži neplodní? Jaké jsou metody vyšetření a léčby snížené plodnosti? Pro všechny, kteří se snaží stát rodiči, je tu již druhé, doplněné vydání úspěšné knihy Neplodnost – Útok imunity.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neplodnost

195 Kč
156 Kč
Plísně v domě a bytě - 20%
Aby byla plíseň opravdu odstraněna, je třeba odstranit příčiny výskytu vlhkosti a ochránit konstrukci před jejím dalším nárůstem. Nevíte, jak na to? Pak vám poradí praktická příručka přední české odbornice na tuto problematiku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Plísně v domě a bytě

135 Kč
108 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Zobrazuji 281 - 290 z 308 položek
<< < 1 .. 27 28 29 30 31 > >>