Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
zdraví a životní styl

Výživa pro fitness a kulturistiku - 20%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.l
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro fitness a kulturistiku

186 Kč
149 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
zdraví a životní styl
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Cvičení na bolavá záda - 20%
Publikace by měla sloužit širokému okruhu čtenářů jako návod, jak postupovat při cvičení proti bolestem zad.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na bolavá záda

169 Kč
135 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Dramaterapie - 20%
edinečná publikace na českém trhu, která vychází už ve čtvrtém vydání, je nejen vynikajícím textem pro studenty psychologie, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, ale i zajímavým nahlédnutím do jedné z technik arteterapie pro laickou veřejnost.
zdraví a životní styl
Ukázky

Dramaterapie

310 Kč
248 Kč
Křečové žíly - 21%
Křečové žíly představují vleklé onemocnění žilního systému dolních končetin, které postihuje značnou část populace, a to až 25 % lidí ve věku 30-70 let. Tato publikace vychází s cílem zlepšit informovanost nemocných.
zdraví a životní styl
Ukázky

Křečové žíly

68 Kč
54 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
zdraví a životní styl
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Zubní ordinace - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
zdraví a životní styl

Zubní ordinace

135 Kč
108 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 291 - 300 z 308 položek
<< < 1 .. 28 29 30 31 > >>