Nejprodávanější tituly v roce 2023
sci-fi

Žena, kterou muži neviděli
(2x)
Alice Sheldonová, spisovatelka publikující pod mužským pseudonymem James Tiptree, Jr., patří nejen k nejvěhlasnějším, ale také k nejkontroverznějším tvářím fantastické literatury.
sci-fi
Ukázky

Žena, kterou muži neviděli

709 Kč
Růže pro Algernon
(4x)
Růže pro Algernon se od doby svého vzniku objevily v nejednom filmovém či televizním zpracování, jako divadelní hra prošly nepřeberným množstvím rozmanitých realizací po celém světě, inspirovaly rovněž řadu dalších příběhů i hudebních skladeb.
sci-fi
Ukázky

Růže pro Algernon

349 Kč
Silo
(5x)
V silu pod zemí, zamořenou jedy, se ukrývají lidé: naučili se tu žít, milovat se i umírat. Jednou za čas je někdo z nich vyslán na povrch čistit senzory. Ví, že se nikdy nevrátí. Ví, že jde na smrt… Po letech udržování křehké rovnováhy se však systém octne před zhroucením.
sci-fi
Ukázky

Silo

279 Kč
Volání po odplatě
Po katastrofálním útoku na domovskou soustavu Mantichora stojí její královské námořnictvo na pokraji zhroucení.
sci-fi

Volání po odplatě

422 Kč
Silo 2: Turnus
(1x)
„Některá tajemství musí zůstat skryta.“ Co předcházelo životu v silech, podzemních mnohapatrových objektech, jediných místech na zeměkouli, kde mohou lidé přežít?
sci-fi

Silo 2: Turnus

449 Kč
Přes písek
Napínavé pokračování bestsellerového apokalyptického thrilleru Písek. Svět postihla katastrofa, zbytky civilizace přežívají v nehostinných pustinách pouště.
sci-fi

Přes písek

404 Kč
Spasitel
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi

Spasitel

134 Kč
Krvavý spolek
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi

Krvavý spolek

341 Kč
Stanoviště - Na stráži
Rusko v blízké budoucnosti. Po válce jsou celé oblasti zamořené a řeky otrávené. Jednotlivá města nemají téměř žádný kontakt s vládou v Moskvě. Mladý Jegor pobývá na základně v Jaroslavli už několik let.
sci-fi

Stanoviště - Na stráži

323 Kč
Maják na severu
(4x)

Píše se rok 1900. Anglie padla. Londýn je průmyslovým centrem Francouzské republiky. Joe stojí na nádraží, na sobě má kvalitní plášť s podšívkou ze skotské kostky a nepamatuje si nic. Vůbec nic...

sci-fi
Ukázky

Maják na severu

538 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>