Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
osobnosti a osudy

Láska v časech nenávisti - 20%
Láska si nikdy nebere pauzu — ani když svět zešílí.
osobnosti a osudy
Ukázky

Láska v časech nenávisti

369 Kč
295 Kč
Elon Musk - 20%
(1x)
Od autora knihy Steve Jobs a ďalších životopisných bestsellerov prichádza úžasne intímny príbeh najfascinujúcejšieho a najkontroverznejšieho inovátora na svete – vizionára, ktorý porušuje pravidlá...
osobnosti a osudy
Ukázky

Elon Musk

549 Kč
439 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Náhradník - 20%
(3x)
Princ Harry poprvé vypráví svůj příběh – a svou cestu popisuje se syrovou, neochvějnou upřímností. Náhradník je přelomovým titulem plným pochopení, odhalení, sebezpytování a těžce vydobytého poznání o nekonečné síle lásky i zármutku.
osobnosti a osudy
Ukázky

Náhradník

439 Kč
351 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Rybář Jarmil Koloušek - 20%
(1x)
Každá lidská činnost, každý obor, každý koníček má své legendy. Někoho, kdo danou činnost dovedl k dokonalosti a ještě dál. Někoho, kdo se v daném oboru stal fenoménem a každý ho zná.
osobnosti a osudy
Ukázky

Rybář Jarmil Koloušek

279 Kč
223 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 20%
(5x)
Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie. Přinášel reportáže z dění v Donbasu i na Krymu, informoval o soudu s pilotkou Savčenkovou, zblízka sledoval Vladimira Putina a z první ruky zažil Olympijské hry v Soči.
osobnosti a osudy
Ukázky

A odkud bych asi tak byl?

279 Kč
223 Kč
Andělin popel
(5x)
„Když se ohlédnu za svým dětstvím, divím se, jak se mi vůbec podařilo přežít. Bylo to samozřejmě mizerné dětství: šťastné dětství vám za to skoro nestojí.
osobnosti a osudy
Ukázky

Andělin popel

318 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda - 20%
(2x)
Holandsko, 1944. Zatímco Evropou otřásá druhé světová válka, mladá Audrey Hepburnová nachází lásku k tanci. Mezi válečnými hrůzami a všudypřítomným hladem sní o tom, že se stane primabalerínou. A třebaže tento sen brzy ztroskotá, nenechá se odradit.
osobnosti a osudy
Ukázky

Audrey Hepburnová a její zářivá hvězda

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 331 položek
<< < 1 2 3 4 .. 34 > >>