Nejprodávanější tituly v roce 2023
fotografie

Evangelium podle Matouše / Das Evangelium nach Matthäus
(2x)
Fotografická publikace, ve ktere se autor osobitým způsobem pokouší ztvárnit současný pohled na život Ježíše Nazaretského, jak se s ním setkává na své cestě světem. Fotografický příběh je provázen úryvky z Nového zákona, v Kralickém překladu.
fotografie

Evangelium podle Matouše / Das Evangelium nach Matthäus

76 Kč
Heroes - 6%
(1x)
Rozsáhlá monografie jednoho z nejvýraznějších současných českých fotografů, který se, jako jeden z mála, dokázal prosadit na mezinárodní scéně. Kniha získala hlavní cenu v soutěži fotografických publikací východní a střední Evropy v roce 2004.
fotografie

Heroes

723 Kč
680 Kč
Mezihra - 11%
Kniha představuje tvorbu významné osobnosti české imaginativní fotografie.
fotografie

Mezihra

266 Kč
236 Kč
Missions / Misie / Misiones
Fotografický projekt dokumentující život a poslání českých misií ve světě je vynikajícím, humanisticky orientovaným dílem celosvětového významu. Kniha je završením několikaleté práce, za kterou autoři získali řadu prestižních ocenění.
fotografie

Missions / Misie / Misiones

84 Kč
Šark
(1x)
Sochař, malíř, ilustrátor, hudebník, zpěvák a tanečník na hrobech František Skála jr. představuje tu část své tvorby, ve které vytváří kult osobnosti velkého ONA.
fotografie

Šark

261 Kč
Fortress - 11%
Fotografický cyklus Petry Růžičkové Pevnost (Kamenná hvězda Terezín) je nejen obohacením ikonografické škály města, ale přináší i řadu nových formálních postupů.
fotografie

Fortress

441 Kč
392 Kč
Jaromír Funke - 11%
(1x)
Další svazek v řadě fotografických monografií FotoTorst. Jaromír Funke (1896-1945) patří mezi světově významné průkopníky moderní fotografie.
fotografie

Jaromír Funke

300 Kč
266 Kč
Pražské podhradí - 6%
Kniha fotografií Stanislava Tůmy, které představují malebné zákoutí pražského podhradí.
fotografie

Pražské podhradí

672 Kč
632 Kč
Štěstí a vítr jedno jsou - 11%
Neobvyklé svědectví z prostředí, kde mnozí vidí jen úpadek a beznaděj. Autorka zde nachází obyčejné lidské štěstí... Tak vznikla knížka fotografií doprovázených romskými příslovími, poezií a výroky jejích romských přátel.
fotografie

Štěstí a vítr jedno jsou

200 Kč
178 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 315 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 > >>