Nejprodávanější knihy v roce 2023
erotika

Smlouva na lásku
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?
erotika

Smlouva na lásku

314 Kč
Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Svůdné touhy
Nejslavnější francouzští a evropští tvůrci se sešli, aby přispěli do série erotických sborníků. I v druhé knize naší „svůdné“ série najdete hned dva původní sborníky... a něco málo navrch!
erotika

Svůdné touhy

494 Kč
Vesnický závod
První otevřeně erotický gay román u nás od mladé partnerské dvojice zasazuje akční příběh do horkého léta počátku 90. let na dvou českých vesnicích a originálně jej propojuje s nefalšovaným vzrušením, ale i humorem a nadsázkou.
erotika
Ukázky

Vesnický závod

314 Kč
Jiskřivý idol
(2x)
V ultramoderním městě Olymp se za všechno platí. Psyché Dimitriouová věděla, že se Afroditě nakonec bude muset postavit, ale nikdy by nečekala, že jí půjde doslova o vlastní srdce...
erotika

Jiskřivý idol

359 Kč
Konflikt

Nenávidím, když se musím podřídit, ale rodina a její postavení jsou u nás už desítky let nadřazeny osobním preferencím a pocitům jednotlivce.

„Pojedeš do Ameriky a vezmeš si dceru našeho nejlepšího přítele."

erotika

Konflikt

359 Kč
Marco
Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát…
erotika

Marco

321 Kč
Ocelová princezna

Princezna by neměla sesadit krále.

Elsa Řekl, že mě zničí, a přesně to také udělal. Možná jsem prohrála bitvu, ale válka ještě ani zdaleka neskončila. Říká se, že každý převrat začíná prvním tahem.

erotika

Ocelová princezna

359 Kč
Pomiluj smrt
Rakousko-Uhersko, počátek dvacátého století. Ve městě Mährischfurt řádí psychopatický vrah, porcující lehké děvy. Právě sem přijíždí hledat službu Aloisie Margetzin, obyčejné děvče z horské vísky.
erotika

Pomiluj smrt

161 Kč
Rty s příchutí vína
(1x)
Elena se těšila na pohodovou brigádu v klimatizované kanceláři – místo toho ji ale čeká úmorná dřina na sluncem rozpálené vinici.
erotika

Rty s příchutí vína

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 121 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>