Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
sociologie

Jak fungují inovace - 11%
Kniha známého britského zoologa a popularizátora vědy navazuje na bestsellery Racionální optimista a Evoluce všeho, v nichž líčí cestu lidstva od doby kamenné k současné prosperitě.
sociologie
Ukázky

Jak fungují inovace

404 Kč
359 Kč
Osm teorií náboženství - 11%
(1x)
Palsova kniha se ihned po svém vydání v Oxford University Press stala vyhledávaným úvodem do studia náboženství a dnes je na světových universitách pokládána za osvědčenou učebnici, z níž čerpají své znalosti studenti religionistiky i dalších oborů.
sociologie

Osm teorií náboženství

405 Kč
360 Kč
Kde končí pustina? - 11%
(1x)
Významný americký historik a sociolog ve své práci zkoumá, jak a proč v západní kultuře došlo k potlačení transcendentního rozměru lidské osobnosti a nakolik tento proces přispěl k překotnému rozvoji umělého životního prostředí a technokratické politiky.
sociologie

Kde končí pustina?

404 Kč
359 Kč
Tichá dřina - 11%
Co cítíme, když se začne mluvit o sociální třídě? Rozčílení, rozpaky, stud? Máloco prozradí naši třídu tak, jako typ emoce, kterou pocítíme, když se třída objeví jako téma hovoru.
sociologie

Tichá dřina

284 Kč
252 Kč
Urbánní revoluce - 11%
(1x)
Urbání revoluce je jednou z nejdůležitějších knih Henriho Lefebvra, francouzského marxistického filosofa a urbánního sociologa.
sociologie

Urbánní revoluce

359 Kč
319 Kč
Tekuté zlo - 11%
Pomocí precizní definice „tekutého zla“ podávají autoři jedinečnou diagnózu aktuální geopolitické situace v Evropě, která se vyznačuje vratkostí, nejistotou, permanentními změnami, politickým populismem a prohlubujícími se rozdíly napříč společností.
sociologie

Tekuté zlo

350 Kč
311 Kč
Etika anarchokapitalismu - 11%
(1x)
Anarchokapitalismus patří mezi nejinspirativnější společenské filozofie moderní doby. Co je však jeho podstatou a jak by měl podle jeho zastánců fungovat? Kkniha představuje výpravnou a přístupnou formou ústřední pojmy anarchokapitalistické etiky.
sociologie

Etika anarchokapitalismu

359 Kč
319 Kč
Současná francouzská sociologie - 11%
Kniha prezentuje hlavní rysy vývoje francouzského sociologického myšlení od poloviny 20. století do současnosti.
sociologie

Současná francouzská sociologie

405 Kč
360 Kč
Metodologie v sociální práci - 11%
Publikace se věnuje metodologii v oboru sociální práce.
sociologie

Metodologie v sociální práci

350 Kč
311 Kč
Stát v rozkladu - 11%
(1x)
Proč naše země stále nevzkvétá? Koronavirová pandemie v plné nahotě ukázala ochablé tělo Česka. Stát není pořádně schopen postarat se o své chudé, nemocné a ohrožené.
sociologie

Stát v rozkladu

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 186 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 19 > >>