Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2023
povídky

Noční myšlenky - 11%
(1x)
Další, v pořadí již třetí výbor z krátkých próz švýcarského spisovatele Roberta Walsera (1878–1956) přináší několik desítek črt, příběhů a letmých pohledů, které si autor zaznamenával téměř denně po návratu ze svých procházek přírodou.
povídky

Noční myšlenky

241 Kč
214 Kč
Divoké karty II. - 58%
(1x)
Mimozemská nákaza udeřila krátce po skončení druhé světové války. Devadesát procent nakažených zemřelo. U některých přeživších se však vyvinuly mimořádné schopnosti, jiní skončili těžce postižení.
povídky
Ukázky

Divoké karty II.

238 Kč
99 Kč
Utrpení a jiné žánry - 11%
Tyto autorčiny prózy mají nejblíže k její předchozí knize Ostrovy. Oproti ní zde ubylo berlínsko-brněnských témat a přibylo ztišených či naopak burleskních příběhů, ve kterých se ocitáme v mezních situacích: mezi životem a smrtí, zrozením a odchodem.
povídky

Utrpení a jiné žánry

260 Kč
231 Kč
Nokturna - 11%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
povídky
Ukázky

Nokturna

268 Kč
238 Kč
Možná že odcházíme - 11%
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
159 Kč
Na víkend do Afriky - 11%
(2x)
Kniha povídek sedmi různých anglických autorů (Irvine Welsh, Andrew O´Hagan, Tony Hawks, Victoria Glendinningová, Alex Garland, Giles Foden, William F. Deedes).
povídky

Na víkend do Afriky

134 Kč
119 Kč
Studio zločinu - 11%
(1x)
Krátké povídky mladého londýnského autora, jehož hvězda teprve vychází. Ve městě Beerlight žijí podivné postavičky, které se scházejí v non-stop butiku se zbraněmi a v baru U Zpožděný reakce.
povídky

Studio zločinu

115 Kč
102 Kč
Nevzdáme se - 11%
Výtěžek z prodeje této knihy věnujeme zastupitelskému úřadu Ukrajiny v ČR k nákupu obranného vojenského materiálu.
povídky
Ukázky

Nevzdáme se

313 Kč
278 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Jablko - 46%
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

158 Kč
86 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 374 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 38 > >>